Indiana’da Frank Vogel dönemi sona erdi

NBA ekiplerinden Indiana Pacers play-off’te gelen başarısız sonuçların ardından koçu ile yollarını ayırdı.

Geçtiğimiz sezon takımın yıldız oyuncusu Paul George’un yaşadığı ağır sakatlığın ardından sezonu play-off’a kalamadan tamamlayan Indiana cephesi bu sezon zor da olsa play-off’a girmeyi başarmış ancak ilk turda Toronto Raptors’a 4-3 elenerek sezonu kapatması bardağı taşıran son damla oldu ve Pacers yönetimi koç Frank Vogel’ın görevine son verdi. 

2011 yılında Indiana Pacers’ın başına geçen ve Indiana ile 2 kere Doğu Konferansı finaline çıkma başarısını elde eden Frank Vogel ikisinde de LeBronlu Miami Heat’e karşı kaybetmişti.

42 yaşındaki koç 2013-2014 yılında takımı Indiana Pacers ile Doğu Konferansını 82 maçta aldığı 56 galibiyet 26 mağlubiyet ile ilk sırada tamamlamış ve 2014 yılında NBA All Star etkinliklerinde Doğu Karması’nın koçluğunu yapma başarısını göstermişti.

1 Yorum

  1. Frank Vogel gerek duruşu,gerek yetenekleriyle bu ligin en üst düzey coachlarından birisi. Larry Bird ne yapmaya çalışıyor anlaması çok güç. Vogel çok rahat takım bulur kendine,aslında Cleveland’ın başında en çok görmek istediğim coachlardan bir tanesi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler