Olympiakos son çeyrekte kopardı

Yunanistan Ligi’nde Olympiakos, Aris ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 76-64 galip ayrılan Olympiakos, ligdeki galibiyet sayısını 10’a çıkardı ve lider Panathinaikos’u takibe devam etti.

Maça ev sahibi Olympiakos çok daha iyi başladı. Spanoulis ile hücumda etkili olan Atina temsilcisi, hemen kalitesini ortaya koydu. Ancak Aris de oyundan kopmadı. Takibe devam eden Aris, farkın açılmasına izin vermedi. Olympiakos, periyodu 19-16 önde tamamlamayı başardı. İkinci periyot itibariyle konuk ekip oyunun hakimiyetini eline almayı başardı. Atina temsilcisinin oyunu kontrol etmesine izin vermeyen Aris, skoru lehine çevirmeyi başardı ve soyunma odasına 3 sayı fark ile 34-37 önde gitmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısı ile birlikte oyun iyice kızıştı. Olympiakos oyunu koparamadı ve Aris iyi dayandı. Aris, skor üstünlüğünü fazla tutamasa da oyundan kopmadı ve son periyoda 1 sayı geride girdi. Aris, son çeyreğe büyük umutlarla çıktı. Ancak bu umutlar çok geçmeden hüzne dönüştü. Vassilis Spanoulis’in önderliğinde Olympiakos, hem hücumda, hem de savunmada oyunun tek hakimi konumuna geldi ve karşılaşmadan 76-64 galip ayrılmayı başardı. Olympiakos, bu sonuçla namağlup Panathinaikos’u takibe devam etti.

Olympiakos’ta kaptan Vassilis Spanoulis 15 sayı-5 ribaund-2 asist ile galibiyetin mimarı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler