Alperen’in yeni koçu Ime Udoka!

Milli oyuncumuz Alperen Şengün’ün de formasını giydiği Houston Rockets, gelecek sezon Ime Udoka’yı takımın başına getiriyor.

Yakın dönemde koçu Stephen Silas ile yollarını ayıran Houston Rockets, gelecek sezon için koltuğu kime emanet edeceğine karar verdi. ESPN’den Adrian Wojnarowski’nin yaptığı habere göre Rockets, Ime Udoka ile anlaşmaya vardı.

Son olarak Boston Celtics’in başında yer alan Ime Udoka, bir kulüp çalışanıyla yaşadığı ilişki sebebiyle Celtics tarafından önce süresiz olarak görevinden uzaklaştırılmış, sonrasında da görevine son verilmişti. Udoka, çalıştığı tek sezonda Boston Celtics’i NBA Finalleri’ne taşımayı başarmıştı.

İçerikte belirtildiği kadarıyla Eski Lakers koçu Frank Vogel ve eski Charlotte Hornets koçu James Barrego da Houston Rockets’ın adayları arasındaydı ancak Houston’ın önceliği olan Ime Udoka’nın takımın başına geçmeye sıcak bakması, görüşmelerin mutlu sonla bitmesini beraberinde getirdi.

Houston Rockets, James Harden’ın takımdan ayrılışı sonrasında son iki sezondur ligin en başarısız takımları arasında yer alıyor. Bu sezonu 22 galibiyetle Batı 14.’sü olarak tamamlayan Rockets, geçtiğimiz yılda sadece 20 galibiyet almış ve ligdeki 30 takım arasında en kötü dereceye imza atmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler