#EuroLeague yıldızları, FC Barcelona’nın Thomas Heurtel kararına tepkili

Turkish Airlines EuroLeague’in Katalan devi FC Barcelona, Thomas Heurtel kriziyle çalkalanırken ligin yıldızlarından Katalan ekibine tepki yağıyor.

Thomas Heurtel, FC Barcelona’ya Fenerbahçe Beko ile anlaştığını söylese de Katalan ekibi bunun gerçek olmadığını ve oyuncunun arka planda Real Madrid ile görüştüğünü öğrenmişti. Bu durumu ihanet olarak nitelendiren Barça, Heurtel’i Anadolu Efes maçının dönüşünde takım uçağına almayarak İstanbul’da bıraktı.

EuroLeague yıldızları ise Barcelona’nın bu hareketine tepki gösterdi. Bunun utanç verici olduğunu ifade eden Mike James, şu ifadelerle takımı eleştirdi:

“Heurtel’i uçağa nasıl almadılar hakikaten merak ediyorum. Her zaman Barça’nın EuroLeague’in en yüksek standarttaki takımlarından biri olduğunu zannederdim. Ancak eğer gerçekten bu olay yaşandıysa çok utanç verici bir şey. Seni takımda istemiyoruz. Takımdan ayrılmanı istiyoruz ama sadece bizim söylediğimiz yere gidebilirsin. Burası diktatörlük değil. Eğer beni istemiyorsanız gitmeme ve ailem için en iyisi neyse onu yapmama izin verin.”

I really wonder how they didn’t let him on the plane. I’ve always looked at Barca as one of the gold standards of euroleague but if this is what it seems/sounds like that’s a shame for real.

Tepki gösteren tek isim James değildi. Barcelona’nın eski oyuncularından Malcolm Delaney de sözlerle herhangi bir şey söylemese de emoji ve GIF’lerle fikirlerini olduğu kadar anlattı.

Barcelona’nın bir diğer eski oyuncusu, emekli isim Kevin Seraphin ise Katalan devini topa tuttu. Mike James’in Barcelona’nın yüksek standarttaki bir kulüp olduğunu zannettiği belirttiği tweet’i alıntılayan Seraphin “Onlar hakkındaki fikrini değiştirmen lazım. Bu yaşananlara hiç şaşırmadım.” ifadelerini kullandı.

Bununla beraber yönetimi de eleştiren Seraphin, “Taraftarları çok iyi ama yönetimi rezalet. Yeni yılda onlara akıl dileyeceğim.” cümleleriyle sözlerini noktaladı.

İspanya Oyuncular Birliği Başkanı Alfonso Reyes ise yaşananları kabul edilemez ve gereksiz bulduğunu belirtti.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler