Milano normal sezonu Cantu galibiyetiyle bitirdi!

Karşılaşmanın başında iki takım da ilk hücumlarını değerlendiremezken Olimpia Milano peş peşe bulduğu iki isabetle 4-0 öne geçse de Cantu cevap vermekte gecikmedi ve durumu eşitledi (4-4). Çeyreğin ilk bölümü isabetsiz atışlarla geçerken Milano durumu 10-4 yaptı. Konuk ekip geri düşmesine rağmen çabuk toparlanarak durumu eşitledi (12-12). Eşitlik sonrasında da iyi oyununu devam ettiren Cantu ilk çeyreği 21 – 23 önde bitirdi. Bu çeyrekte Yunan oyun kurucu Pat Calathes yüzde 75 (3/4) üçlük yüzdesiyle oynarken 11 sayı kaydetti.

İlk çeyrekte yüzde 62 isabet yüzdesiyle oynayan Cantu, ikinci çeyreğe de yüksek yüzdeyle başladı ve ilk iki hücumdan üç sayılık isabetle döndü (21-29). Koç Jasmin Repesa’nın molasında Raduljica‘nın sayısıyla dönen Olimpia Milano bu hücumun devamında sayı bulmakta zorlandı. İlk yarının son beş dakikasına 28-36 Cantu’nun üstünlüğüyle girildi. Sonrasında ise Olimpia Milano farkı yavaş yavaş eritti ve ilk yarının son 53 saniyesine tek sayılık farkla girildi (42-43). İlk yarı sonunda ise konuk ekip soyunma odasına 42 – 45 önde giden taraf oldu.

TrendBasket / Begüm Ünal
TrendBasket / Begüm Ünal

Üçüncü çeyreğin ilk sayıları Cantu’dan gelirken bu sayının devamında gelen 8-0lık Olimpia Milano serisi sonrası ev sahibi ekip öne geçmeyi başardı (50-47). Geri düşen konuk takımın molası sonrasında üstünlüğünü devam ettiren Olimpia Milano çeyreğin son üç dakikasına 59-51 üstün girdi. Bu çeyrekte oyunu domine eden ev sahibi ekip son çeyreğe 13 sayı önde girdi (67-54).

Son çeyreğin ilk iki dakikasında konuk ekip sayı bulamazken Olimpia Milano farkı 20 sayıya çıkarmadı (74-54). Sonrasında ise Cantu bulduğu 6-0lık seriyle farkı 14 sayıya indirdi (74-60). Üçüncü çeyrekteki ivmesini kaybetmeyen Olimpia Milano normal sezonun son haftasında oynanan Cantu derbisinden 89 – 71 galip ayrıldı. Ev sahibi ekipte Ricky Hickman 15 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu.

Geri1 of 3

Milano normal sezonu Cantu galibiyetiyle bitirdi! | 89 – 71 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler