NBA Güç Sıralaması

25. Denver Nuggets (9-14) – Geçen Hafta: 25.

Geçen hafta sonunda Raptors’ı sürpriz şekilde yenerek sekiz maçlık mağlubiyet serisine son veren Nuggets bu haftayı da Sixers’ı yenerek açtı. Magic karşısında bu sezon birçok kez yaşadıkları hücum sıkıntıları tekrar baş gösterdi ve 74 sayıda kaldılar. Nuggets’ın bu sezon üçüncü kez 80 sayının altında kaldığını gördük. Haftanın son maçında ise Wolves’u uzatmada geçtiler.

 

24. Sacramento Kings (9-15) – Geçen Hafta: 24.

Kings haftayı Rockets ve Thunder’a yenilerek açtı ama Jazz ve Knicks karşısında gelen galibiyetlerle toparlandılar. Takım Rajon Rondo’nun da eski günlerine dönmüş görüntüsüyle birlikte klasik tempolu hücum eden George Karl takımı hüviyetine bürünmüş durumda ve ligin en çok sayı üreten 4. takımı konumundalar. Savunmalarını biraz yukarıya çekebilirlerse sıralamada daha yukarıya tırmanabilirler.
 

23. Portland Trail Blazers (10-14) – Geçen Hafta: 23.

Tüm haftayı deplasmanda geçiren Blazers, Wolves ve Suns’ı devirdi ama Bucks ve Cavaliers’ı zorlamasına rağmen geçemedi. Mücadeleci oyunculardan kurulu bir takım olmalarının etkisiyle iddiasız olmalarına rağmen her maç sıkı oynuyorlar ve son anlara kadar maçın içinde kalmaya çalışıyorlar. Yeniden yapılansalar da yenilmeye alışmaya niyetleri yok, bu da olumlu bir durum.

 

22. New York Knicks (10-14) – Geçen Hafta: 18.

Knicks çaylağı Kristaps Porzingis’in liderliğinde yakaladığı pozitif havayı bu hafta kaybetti ve Bucks, Mavericks, Jazz ve Kings maçlarından eli boş dönerek 4’te 0 yaptı. Takımın Doğu’daki yakın mücadeleden biraz kopmaya başladığını görüyoruz, bunda da en büyük sorumlu kariyerinin en kötü şut yüzdesiyle ve ligdeki ilk iki yılından beri en düşük sayı ortalamasıyla oynayan Carmelo Anthony.

 

21. Minnesota Timberwoles (9-13) – Geçen Hafta: 21.

Bol skorlu dört maç oynayan ve iki uzatmalı maçta ter döken Wolves, tek galibiyetini Batı sonuncusu Lakers karşısında uzatma sonucunda bir sayı farkla alabildi. Blazers ve Nuggets sıralamada dip dibe oldukları takımlar, kazanılabilecek maçlardı. Sezon başındaki sürpriz Playoff takımı görüntüsü yavaş yavaş, beklendiği üzere, kayboluyor.

25 – 21

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler