NBA Güç Sıralaması


30. Philadelphia 76ers (1-19) – Geçen Hafta: 30.

Tam gaz kaybetmeyi sürdüren Sixers’ta bu hafta saha içinden çok saha dışı meseleler konuşuldu. Jerry Colangelo’nun yönetim kadrosunda bir pozisyona getirilmesi takım sahiplerinin GM Sam Hinkie’den memnun olmadığı şeklinde yorumlandı. Takım bunu reddetse de sürekli kaybeden bir takıma sahip olmanın finansal anlamda getirdiği yükler kulüp içinde homurdanmalara sebep oluyor olabilir.

 

29. Los Angeles Lakers (3-20) – Geçen Hafta: 29.

Lakers’ta Byron Scott’ın genç Julius Randle ve D’Angelo Russell’ı bench’e göndermesi çok eleştirilen bir karar oldu. Zaten iddiasız olan bir takımın gençlerinin sürelerini azaltması saçmalıktan başka bir şey değildi. Ancak bu karar lige biraz özgüvensiz giren Russell’da pozitif etki yaratmış gibi görünüyor, Russell bench’e gittikten sonra daha azimli oynamaya başladı ve performansı yükseldi. Sonuç olarak da ilk beşteki yerini geri aldı.
 

28. New Orleans Pelicans (5-15) – Geçen Hafta: 27.

Geçen hafta toparlanmaya başlayan Pelicans’ın galibiyet serisi Anthony Davis’in sakatlandığı Clippers maçıyla bitmişti. Davis’in sakatlığı ciddi çıkmadı ama Pelicans haftayı Jazz, Grizzlies ve Rockets’a yenilerek açtı ve geriye gitti. Haftanın son maçında Cavaliers’a karşı kazanarak önemli bir iş yaptılar ama Aralık ayı fikstürleri bol deplasman içeriyor ve atak yapmaları zor görünüyor.

 

27. Brooklyn Nets (7-15) – Geçen Hafta: 27.

İlk karşılaşmalarında uzatmaya zorladığı Warriors’a bu kez direnemeyen Nets, ardından Rockets karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı. Haftayı da Doğu’da kendilerinden daha kötü olan tek takım olan Sixers’ı mağlup ederek kapattılar. Nets aslında Doğu Playoff resminden tamamen kopmuş değil, bir galibiyet serisiyle yukarıya çıkabilirler ama o kapasiteleri yok gibi.
 

26. Milwaukee Bucks (9-15) – Geçen Hafta: 26.

Bucks Knicks ve Blazers’ı yenerek silkelenme sinyalleri verdikten sonra daha güçlü Clippers ve Raptors’a diş geçiremedi. Kazanmaları gereken maçları kaybetmeleri onlar için işleri çok zorlaştıracak keza önümüzdeki haftalarda sürekli olarak deplasmanda oynamak durumundalar ve oynayacakları ekipler arasında epey güçlüleri var.

30 – 26

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler