2023/24 Turkish Airlines EuroLeague sezonu fikstürü açıklandı

Turkish Airlines EuroLeague’de yeni sezonun maç programı belli oldu.

2023/24 Turkish Airlines EuroLeague sezonunun maç takvimi açıklandı. Anadolu Efes, açılış haftasında Barcelona ile karşı karşıya gelirken, kapanışı Kızılyıldız ile yapacak. Fenerbahçe Beko ise sezonun ilk haftasında Olimpia Milano’yu evinde ağırlarken, ligin son haftasında Olympiacos ile kozlarını paylaşacak.

Temsilcilerimiz 28 Aralık ve 5 Nisan’da birbirlerine rakip olacak. 28 Aralık’ta Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. 5 Nisan’daki Türk derbisine ise Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak.

Öte yandan Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, ligin 5. hafta maçında Fenerbahçe’nin sahasına, 5 Aralık’ta oynanacak 12. hafta maçında da Efes’in evine konuk olacak. Rövanş mücadeleleri ise 9 Ocak ve 9 Şubat’ta oynanacak.

Bununla beraber basketbolseverler, ligin henüz ilk haftasında büyük bir maçı deneyimleme şansına da sahip olacak. 5 Ekim Cuma günü oynanacak karşılaşmada iki Yunan devi Panathinaikos ve Olympiacos, OAKA’da sahne alacak.

Türk ve Yunan derbisi dışında geçen sezon olduğu gibi EuroLeague, birçok farklı ülkenin derbisine de yine ev sahipliği yapacak. Bayern Münih ile ALBA Berlin de henüz ilk haftada karşı karşıya gelirken El Clasico 5. haftada, Olimpia Milano ile Virtus Bologna arasındaki İtalyan derbisi de 14 Kasım’da oynanacak. Partizan ile Kızılyıldız ise ilk randevularına 26 Ekim’de çıkacaklar.

Turkish Airlines EuroLeague maç programının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler