2022 #NBAAllStar Cumartesi gecesi sonuçları!

Cleveland’da düzenlenen 71. NBA All-Star hafta sonunun merakla beklenen Cumartesi gecesi yarışmaları tamamlandı.

75. yılını kutlayan NBA organizasyonun en önemli şovlarından olan All-Star hafta sonu, bu yıl Cleveland’ın ev sahipliğinde cuma gecesi başladı. Temsilcimiz Alperen Şengün’ün de yer aldığı Yükselen Yıldızlar maçıyla başlayan organizasyonda, sıra Cumartesi gecesi yarışmalarındaydı. Gecenin en önemli olayı ise kesinlikle her sene büyük bir merakla beklenen smaç yarışmasıydı.

Geceye ilk olarak Yetenek Yarışması ile başlandı. Üç farklı takımın yeteneklerini sergilediği yarışmayı, Jarrett Allen, Darius Garland ve Evan Mobley’den oluşan ev sahibi Cleveland takımı kazandı. Rakipleri, Antetokounmpo kardeşler ile Cade Cunnigham, Josh Giddey ve Scottie Barnes’tan oluşan çaylaklar takımını mağlup eden Cleveland takımı, yeni formatla beraber Yetenek Yarışması’nın ilk takım şampiyonu oldular.

Gecede heyecanı arttıran diğer yarışma ise Üç Sayı Yarışması oldu. Son şampiyon Stephen Curry’nin katılmadığı bu senede, şampiyonluk Minnesota Timberwolves’un 2.11’lik uzunu Karl-Anthony Towns’a gitti. Finalde Trae Young ve Luke Kennard’ı mağlup eden Towns, Final serisinde bulduğu 29 sayı ile rekor kırdı.

Gecenin sonunda ise herkesin merakla beklediği Smaç yarışmasına sıra geldi. Orlando Magic’ten Cole Anthony, Houston Rockets’tan Jalen Green, New York Knicks’ten Obi Toppin ve Golden State Warriors’tan Juan Toscana-Anderson katıldığı yarışmada, finale iki yakanın temsilcisi Obi Toppin ile Juan Toscana-Anderson kaldı. Finalde rakibinden üç puan fazla alan Obi Toppin ödülü evine götürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler