2020 EuroLeague Final Four biletleri tükendi #EuroLeague

2020 EuroLeague Final Four biletleri

22-24 Mayıs 2020 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek 2020 EuroLeague Final Four biletleri tükendi.

THY EuroLeague’in yaptığı açıklamaya göre 11 Kasım’da satışa sunulan 2020 EuroLeague Final Four biletleri tamamen tükendi. EuroLeague yaptığı resmi açıklamada biletlerin Cuma günü itibariyle tükendiğini duyurdu.

16,000 kapasiteli Lanxess Arena’nın %80’inin halka açık olduğu ifade edilirken Final Four’a kalacak dört takımın taraftarları için de 600’er bilet ayrıldığı açıklandı. Kalan %20’lik kapasitenin ise sponsorlar ve medyaya verileceği ifade edildi.

2020 EuroLeague Final Four biletleri

Ancak bunun birlikte EuroLeague, hala bilet alma şansının olduğunu ve resmi bilet partneri StubHub ile resmi seyahat acentası Tripoki’de çeşitli kampanyaların olacağını açıkladı.

Son yıllarda Türk takımlarının başarısıyla taraftarların da ilgisinin arttığı Final Four organizasyonu bu sene Köln’de gerçekleştirilecek. Türkiye’den gidecek taraftarların yanı sıra Almanya’daki gurbetçilerin de yoğun ilgisinin beklendiği organizasyonda her ne kadar biletler tükenmiş olsa da Turkish Airlines EuroLeague Final Four’un resmi ikinci el bilet satış platformu olan StubHub üzerinden bilet edinmek mümkün.

Bir eBay kuruluşu olan StubHub dünyanın en büyük organizasyonları ve takımları için birinci el ve ikinci el bilet satışlarını sürdürüyor. Daha önce Türkiye’de Ticketbis markasıyla faaliyet gösteren kurum sonrasında Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük firmalarından eBay tarafından satın alındı.

Final Four 2020 formatı

Turkish Airlines EuroLeague Final Four organizasyonu be sezon 22-24 Mayıs tarihlerinde Köln’de gerçekleştirilecek. 34 haftalık zorlu mücadelenin ardından beş maç üzerinden oynanan playofflardan başarıyla çıkan dört takım Avrupa’nın en büyüğü olmak için kozlarını paylaşacak.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko yarı finalde karşılaşmış ve kazanan ekip olan Anadolu Efes finalde CSKA Moskova’nın rakibi olmuştu. Temsilcilerimizin Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonunu ikinci ve dördüncü sıralarda bitirerek ülkemizi başarıyla temsil etmişti.

Siz de biletinizi StubHub üzerinden satın alabilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra hem takımınızı destekler hem de bu tarihi anlara en yakından tanıklık etmiş olursunuz.

TrendBasket ekibi olarak biz de her zamanki gibi Final Four organizasyonunu yerinde takip ediyor olacağız. Hedefimiz organizasyonunun tüm arka planını her zaman olduğu gibi sizlerle paylaşmak. #TBHerYerde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler