2017 sınıfının 1 numaralı oyun kurucusu Trevon Duval, Duke Üniversitesi’ni seçti!

Amerika’da son sınıf lise oyuncularının kendilerine gelen üniversite tekliflerini değerlendirme süreleri yavaş yavaş sona eriyor. Oyuncuların sene sonuna doğru seçtikleri üniversiteleri açıklamaları gerekiyor. Amerika’da lise basketbolu takipçilerinin yakından tanıdığı yıldız oyuncu Trevon Duval, gelen onlarca teklif arasından Duke Üniversitesi’ni seçti. 

McDonalds All-American, USA Basketball Team ve All-Star etkinliklerinin hepsinde yer alan oyun kurucu, tüm üniversite koçlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Florida’da bulunan IMG Academy’den mezun olan oyuncu, son beş üniversite olarak Kansas, Baylor, Seton Hall, Arizona ve Duke arasında kaldığını belirtmişti. Uzun bekleyiş sonrası oyuncu twitter üzerinden paylaştığı videoda artık kendisinin de bir Duke oyuncusu olduğunu resmen açıkladı.

NBA’ye gitmesi kesin gözüyle bakılan atletik oyuncunun oyun tarzı Russell Westbrook’u andırıyor. Büyük ihtimalle bir yıl NCAA’de Duke için oynadıktan sonra NBA’ye gitmesi beklenen oyuncunun 2018 draftında ilk 10 sıradan girmesi bekleniyor. Trevon: “Duke’u seçtim çünkü çok tecrübeli koçlara sahipler. Gittiğim gibi takıma yararlı olup NCAA şampiyonluğu kovalayacağımıza eminim” açıklamasını yaptı. Under Armour tarafından sponsorluğu bulunan oyuncu, Stephen Curry ile basketbol kampları yapıyordu.

İşte Trevon Duval’ın paylaştığı o video:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler