2010 #NBA Draftı bugün yeniden yapılsaydı? – BÖLÜM II | GALERİ

Yıldız adaylarının tabiri caizse NBA’e kabul edildiği NBA Draftları, tarih boyunca gerçekleştirildiği her yıl hem takımlarca hem taraftarlarca büyük beklentilere sahip oldu.

Yeniden yapılanmaya gitmeyi amaçlayan, takımların bir süper yıldıza emanet etmek isteyen takımlar en üst sıralardan en büyük potansiyele sahip olan oyuncuları seçti ancak beklentiler her zaman yerini bulmadı. Bu duruma en iyi örneklerden bir tanesi de 2010 NBA Draft’ı oldu…

Draft’ta seçilen en büyük süper yıldıza 10. sıradan Indiana Pacers tarafından seçilen Paul George olarak ön plana çıkarken en somut örnekleriyle 1. sıradan John Wall, 5. sıradan seçilen DeMarcus Cousins ve 9. sıradan seçilen Gordon Hayward, kariyerleri boyunca sakatlıklarla boğuştu. Dolayısıyla potansiyellerini tam olarak gösteremediler ve beklentileri halen tam olarak karşılayabilmiş değiller. Bu noktadan ayağa kalkıp bir süper yıldız kimliği kazanmaları ise zor gözüküyor.

Geriye dönüp bakıldığında her Draft kendi içerisinde büyük hatalar barındırıyor ve her seferinde ‘Acaba bugünkü akılları olsaydı aynı seçimi yaparlar mıydı?’ dedirtiyor. Biz de 2010 NBA Draftı için aynı soruyu sorduk ve 2010 NBA Draft’ını sizler için yeniden yaptık. İkinci bölüm huzurlarınızda:

2010 NBA Draftı: Bugün yeniden yapılsaydı? – BÖLÜM I | GALERİ

Geri1 of 16

2010 #NBA Draftı bugün yeniden yapılsaydı? – BÖLÜM II

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler