2001 jenerasyonunun en önemli yetenekleri Brooklyn’de sahne alacak!

Jordan Brand Classic kampının ilk etabı geçtiğimiz ay Barcelona’da düzenlenmişti. İspanya’da düzenlenen organizasyona 2001 jenerasyonunun Avrupa’daki en yetenekli oyuncuları katılmıştı. Biz de o organizasyona üç oyuncumuzu yolladık. Hatta ve hatta Anadolu Efes forması giyen Mustafa Kurtuldum, iyi performansı ile All-Star karşılaşmasına katılmaya hak kazanmıştı. Ancak sadece sekiz Avrupalı oyuncunun cebine koyduğu Amerika biletini temsilcilerimizden hiçbiri alamadı.

Bu organizasyona katılmayı başaran diğer isimler de 3 gün sonra Brooklyn’de sahne alacak. Amerika’da bulunan 2001 jenerasyonunun en yetenekli oyuncuları, Michael Jordan ile tanışma şansı yakalayacak. Oynanacak olan All-Star Game öncesinde de kadrolar belli oldu. 22 oyuncu, Kırmızı Takım ve Mavi Takım olarak iki gruba ayrıldılar.

Mavi Takım’da Avrupa kıtasından dört oyuncu bulunuyor. Almanya’nın en önemli yeteneklerinden olan Kay Brunhke Mavi ekipte yer alırken, Alain Digbeu’nun oğlu olan Tom Digbeu da Kay Brunhke ile birlikte aynı takımda forma giyecek. Kırmızı Takım’da da dört Avrupalı oyuncu bulunuyor. Slovenya vatandaşı olan Gregor Glas, Barcelona’da ne kadar keskin bir şütör olduğunu herkese gösterdi. Ayrıca 2001 jenerasyonunun en önemli potansiyellerinden olan Theo Maledon da Kırmızı Takım’da forma giyecek. Bu eğlenceli maç 14 Nisan Cuma günü Barclays Center’da oynanacak.

C9EetiSWsAMjCJq

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler