2000 sayı barajını aşan Daniel Hackett: “Çok mutluyum” #EuroLeague

Dün akşam oynanan maçta attığı 27 sayıyla EuroLeague’de 2000 sayı barajını aşmayı başaran Daniel Hackett duygularını dile getirdi.

Daniel Hackett EuroLeague tarihine adını yazdırdı. Takımı CSKA Moskova’nın LDLC ASVEL ile karşı karşıya geldiği maçta 27 sayı atan tecrübeli oyuncu, 2000 sayı barajını geçerek tarihte bunu başaran Gianluca Basile ve Gigi Datome’nin ardından üçüncü İtalyan oyuncu oldu.

Tecrübeli oyuncu maçın ardından öncelikle kazandıkları karşılaşma hakkında konuşurken, “En önemlisi takım olarak savaştık. ASVEL gibi iyi sezon geçiren bir takıma karşı iyi iş çıkardık. Takımın ortaya koyduğu çabayla gurur duyuyorum.” dedi.

2000 sayı bariyerini aşmasıyla ilgili ne düşündüğü sorulduğunda ise Daniel Hackett hislerini şu şekilde dile getirdi:

“Böyle bir şeye imza atmış olmak oldukça güzel. Bu barajı geçmem noktasında bana kariyerim boyunca yardımcı olmuş tüm takım arkadaşlarıma ve beraber çalıştığım tüm koçlara teşekkür ediyorum. Sonuçta böyle bir şeyi yalnız başınıza yapamazsınız. Bu başarıya CSKA Moskova forması altında ulaşmış olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyorum.”

34 yaşındaki Hackett kariyeri boyunca Siena, Olimpia Milano, Olympiakos, Brose Baskets Bamberg ve CSKA Moskova takımlarında forma giydi. İtalyan oyuncu bu sezon 7.7 sayı, 1.8 ribaund ve 2.2 asist ortalamalarıyla oynuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler