Başarılardan ders alamamak ve Pınar Karşıyaka’da gelinen nokta

Bu duruma gelinmesinde en büyük faktörlerden biri de, Karşıyaka Spor Kulübü’nün yaşadığı sıkıntılar elbette. Sıkıntıları şöyle listeleyebiliriz;

  • Futbol şubede yapılan mantıksız, akıl dışı hamleler bu sezon itibariyle birlikte basketbol şubeye de yansıdı. Kağıt üstünde olmasa da yıllardır kulüpten özerk bir varlık sürdüren basketbol şube, yeni yönetimin aldığı kararla bu statüden çıkarıldı; basketbol ve futbolun kasaları birleştirildi ve Pınar Karşıyaka sezon içinde ciddi ödeme sıkıntılarıyla karşı karşıya kaldı. Öyle ki, yabancı oyuncular bu sezon iki kez antremana çıkmadı ve yönetimi maça çıkmamakla tehdit etti. Krize el koyan sponsor Pınar, hem maaşları ödedi, hem de 2 yabancı transferi için bütçe yarattı.
  • Bonservisle takıma katılan Dustin Hogue bir dakika bile süre alamadan takımdan ayrıldı, Pınar Karşıyaka 12.haftaya kadar ligde 4 yabancı ile oynayan tek takım oldu.
  • Yaz döneminde keyif verecek bir takım kurduklarını belirten Serdar Işıldar, sezonun ilk maçı öncesi istifa etti ve basketbol şubenin 7 Ekim’den beri başkanı yok.
  • Ve son olarak, şirketleşme görüşmelerinin yapılacağı mali kuruldan hemen önce kulüp yönetimi geçtiğimiz hafta istifa etti.

Kulüpte yaşanan sıkıntılar, yönetimin beceriksizlikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler