Jeremy Lin: “İster inanın ister inanmayın, Brooklyn Nets bu yıl Play-off yapacak!”

Geçen sezon NBA’de en az galibiyet alan takım olan Brooklyn Nets’in oyuncusu Jeremy Lin, gelecek sezon için iddialı açıklamalarda bulundu.

Oyun kurucu, Tayvan’da Instagram üzerinden canlı yayın yaparken “İnsanların bana ne dediği umrumda değil. İster inanın ister inanmayın, bu sezon Play-off yapacağız.” şeklinde konuştu. 1.91 boyundaki oyuncunun iddialı sözleri medyada büyük yer edindi. Lakin medyanın bu sene Brooklyn Nets’ten büyük beklentileri yoktu.

Sadece 20 galibiyet alan bir takımdan bir sene içinde Play-off yapması bir mucize gibi görünse de, Jeremy Lin bu konuda kendisine ve takımına çok güveniyor. D’Angelo Russell ile birlikte “Ciddi zararlar” vereceklerini söyleyen Lin, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Ben oyun kurucu olacağım. Aslında dürüst olmak gerekirse tam olarak emin değilim. Ancak emin olduğum şey D’Angelo Russell’ın iki numarada oynayacağı. Fakat değişmeli oynayabiliriz. Birimiz yedekte dinlenirken, diğeri topu kontrol eder. Durdurulması zor bir ikili olacağız, tıpkı ben ve Kemba Walker gibi. Gelecek sezon Play-off yapacağız.

Geçen sezon 62 mağlubiyet alan Nets, bu yaz kadrosuna D’Angelo Russell ve Timofey Mozgov isimlerini katarken, Brook Lopez’i takas yoluyla göndermişti. Brooklyn ekibi DeMarre Carroll’u da renklerine bağlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler