BSL Kesinleşen Kadrolar (2015/16)

basketbol süper ligi

*Kadrosunu görmek istediğiniz takım için lütfen aşağıdaki takım ismine tıklayın

*Ana sayfaya dönmek için galerilerdeki başlıklara tıklayın

*Logolar takımların resmi Twitter hesaplarından alınmıştır

Geri1 of 17

2015-2016 Sezonu BSL’de Kesinleşen Kadrolar

52 YORUMLAR

  1. Efeste doğuş,birkan,emircan,furkan,cedi,huertel,saric,krstic,perperoglou gibi kontratı olan ve opsiyonu olup ne olacağı belirsizler var. banvitte can maxim,tolga,simmons,metahan,talat ve ismail cem kontratlı ve planlamada olanlar,nusrette transfer oldu

    • Merhabalar,

      Saydığınız oyuncuların yanı sıra diğer kulüplerde de bu tarz birkaç oyuncu var. Ancak bir standart tutturmak adına kulüplerden resmi olarak kalacağı bilgisini almadığımız oyuncuları şimdilik dahil etmedik listeye.

      • Haklı olabilirsiniz ama bence efes ve banvite bir güncelleme yapın.banvit devam ediceği oyuncuları zaten net söyledi,efesinde net bariz oyuncuları var.

          • Ayrıca banvitin yabancı transferleri resmi kulubün ve selçuk hocanın twitter hesaplarından takip ettiği kişilerde bulunmakta,oyuncularda geri takip etmişler.

      • Bende tedo ya katılıyorum efesi lütfen güncelleyin,cedi,huertelsaric,krstic,doğuş garanti bunlar en azından bu arada banvit can maximle kontrat yeniledi.giresunda mutlu ve tufanın sözleşmeleri devam ediyor.Dusan ibb ile 2.5 yıllık anlaşmıştı

    • Merhabalar,

      Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Sözleşmesi devam eden oyuncular için de kesin devam kararı alınmadan netleşti diyemiyoruz. Bunun sebebi biraz da geçen sene yaşadığımız tecrübeler, takımlar bir anda sözleşmelerden çıkabiliyor. O yüzden bu sene sadece onaylananları koyma kararı adlık. Tablo her gün çok kez güncelleniyor zaten, elimize bilgi geçtiği anda hemen tabloya yansıtıyoruz.

  2. Öncelikle söyliyeyim sitenizi çok beğeniyoum.
    Geçen gün Engin Atsür trabzonda diye bir haberiniz vardı.Ama şimdi beşiktaş’ta gözüküyo bi anlam veremedim

    • Merhabalar,

      Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bu konuda bir açıklamaya ihtiyaç var gerçekten.

      Biz daha çok analiz ağırlıklı içeriklere odaklı bir site olduğumuz için dinamik haber akışını özel durumlar haricinde dış kaynakların haberlerinden derliyoruz. Bu derlemelerde kaynak belirterek haber metnini yazıp, yaratılan içeriğe yorum,istatistik ve benzeri bilgileri ekleyerek sunuyoruz.

      Engin Atsür haberi de yine başka bir kaynağın sunmuş olduğu haberdi. Ancak bu listede referans olarak sadece kulüplerden direk bize gelen bilgileri ve resmi açıklamaları baz aldık. Örneğin bazı oyuncuların takımdan ayrıldığına dair ayrıldığı takımlardan bilgi geliyor ancak gideceği kulüp bu bilgileri onaylamadığı sürece listeye dahil etmiyoruz. Bu listede mümkün olan en yüksek doğruluk oranını yakalamak istiyoruz. Elbette ki ani değişiklikler nedeniyle bazı hataların ortaya çıkması yine de mümkün. Ama bu ihtimali en aza indirmeyi hedefledik.

  3. Çok oyuncu yetiştiremediğimizin bir ispatı oldu bu liste. Dikkat çeken oyuncuları ilk etapta Daçka, TS ve TT topladı. Halen 50 ye yakın yerli kadrosu boş ve açıkta olup dikkat çeken oyuncuları saysak 10-15 arası bir rakam çıkar. Ayrıca hiç “şu iyi oyuncu Süper ligde takım bulamadı, falan lige gitti” gibi laflar edemiyoruz. Aklımdaki bir kaç isim, eklemek isteyen olursa bir liste bile yapabiliriz buradan; Serhat, Cenk, Semih, Cemal, Can A., Yunus A., Evren,Kerem, Altan, Can Ö.,Ogün, Duşan, Muhammed,Metecan ve İzzet T.(Listeye aklıma gelen isimleri yazdım, isimden ziyade rakamın az olması ifade etmek istediğim)
    Geriye tek çare; takımlar genç oyuncularla uzun süreli plan yapacaklar, yoksa bu handikap devam eder. Hemen yarın oyuncu yetişmeyeceğine göre, en hızlı aksiyon bu olabilir.

  4. İlkan ciddi bir sakatlık geçirdi. İki yıldır parkelerden uzak. Bu sezon için iyileşmesini ve dönmesini bekliyoruz. Son ameliyatının başarılı geçtiğini söylemişti.
    Bu arada GS yerli kadrosunu tamamlamış gibi. Uzun rotasyonu için Duşan Cantekin düşünülebilir.

  5. Merhabalar Uşak sportifin transferi Şahin Ekmen ‘i guard olarak yazmışsınız ama sanırım bir yanlışlık var adam 2.03 uzun forvet oynuyor bilgi veriyim dedim.

  6. Eskiden Takimlariniz ilkönce yerli Transfer yapip sonra bosluklari yabancilarla dolduruyorkardi! Artik ilkönce 6 yabanci transfer edip yerli rol oyuncusu nasil olsa buluruz diyorlar !!

  7. Efes, Doğuş’u bıraktı ve Engin Atsür ile anlaştı. BJK, Evren Büker’i Engin yerine aldı.
    Bu arada Ümit Milller kadrosunda bulunan Doğukan Şanlı ile ilgili bilgi var mı?

    • efes in doğuş u falan bıraktığı yok, engin de beşiktaş da kalıyor,birkan da ksk ye gitmiyor herkes kafasından bi şeyler yazıyor,emir de kendisine o kadar parayı verecek klüb bulamadığından fb de kalacak,efesin ne yapıp edip bir 3 no bulması lazım ama cdi ve furkan a daha fazla sorumluluk verilecek diye sanırım oraya iyi bir oyuncu alınmadı ama dıebler la olacak iş değil,k-pap alınıp süresi dıeblerdan çalınır böyle cedi ve furkanın oyn ama süresi düşmez ama bizim düşüncemiz tabi

    • Dixon devşirme oynayacağı için Emir’le yolların ayrılması gündemdeydi, kesin bir şey yok. Buradaki kadrolarda önümüzdeki sezon kesin yer alacak oyuncular yer alıyor

  8. Büyükçekmece Burakcan yıldızlı,uşak altyapıdan 3 oyuncu resmi açıklan dı eksik listede.İbb mert çevik,konya sean williams,altay ve burak selen,galatasaray caleb green eksik

  9. Uşaksportif te tyren johnson ile yollar ayrılalı 2 hafta oldu andre harris ise 1 haftadır idmanda bi güncelleme yapsanız

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler