Anadolu Efes koç için kararını Velimir Perasovic’te kıldı!

Spor Toto Basketbol Ligi’nin başarılı ekiplerinden olan Anadolu Efes’te koç arayışı tamamlanmış gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Velimir Perasovic ile görüştüğü iddia edilen Efes, Hırvat koçla anlaşmaya vardı.

Dusan Ivkovic’in kulüpten gönderilmesinin ardından yeni bir koç arayışına giren Anadolu Efes, Laboral Kutxa’dan Velimir Perasovic’i almak için kolları sıvamış durumda. Bir süredir Koç Perasovic ile görüşen Efes, Perasovic’in İspanyol ekip ile bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen önümüzdeki sezon Hırvat koçu, takımın başına getirmek için de Laboral Kutxa’ya çıkış parası ödemeyi kabul etti.

Bu sezon Laboral Kutxa’yı Final Four’a taşıyan Velimir Perasovic, 2010 – 11 senesinde Anadolu Efes’i çalıştırmıştı.


  • Kaynak: Sportando

10 YORUMLAR

  1. eski efes ruhu olmadıktan sonra kim gelirse gelsin fark etmez. savunma ağırlıklı takım ancak bartzokas ile başarı sağlanabilir

  2. Takım şampiyon olursa yine mi peresoviç gelecek etik bir şey mi bu ? Efes ruhu gelmedikçe bu takımdan kimse bir şey beklemesin.Bunun olması için türk oyunculara süreler verilmeli.

  3. Yok daha neler yaa ! Cikis parasida neymis ? Zannerdersin ki Perasovic yillardir harika yaratiyor ? Bu sene ilk defa bir Basari kaydetti !

    Sanirim FB ile Efes disinda butun dunyada cikis parasi odeyen yok !!!

  4. Perasoviç gene elde patlar gider. Kese illa açılacaksa Bartzokas’a açılmalı benim fikrim. Sariç gidecek , Krstiç yükü gitti. Tyus ile Diebler’inde sözleşmeleri bitiyor gönderilir. Senelerdir serbest atış çizgisi dahil hiç bir yerden şut atmayı beceremeyen Doğuş’la , Karşıyaka’dan geldiğinde birçok şeyi yapabilen bir kısayken , zamanla tek yaptığı şey üçlük denemek olan Birkan’da gönderilirse kadro ferahlar. İlaveten yer kaplaması dışında hiçbir özelliği olmayan Mişko kazığı ; Ahmet’te gönderilmeli. Bunların hepsinin kontratları bitiyor sanırsam. Hepsi gittiğinde , yeni koçada hamle yapma , istediği takımı kurma şansı gelir.

  5. Bartzokas varken perasoviç mi , kesin misko isimli menajerin Efes’e yeni kazığıdır. Bu Efes akıllanmaz , beyler bu sene de hüsran anlaşılan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler