Kunter: “TOP 16’ya kalmak büyük başarı”

erman-kunter

Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, Eurocup’ta son 16’ya kalarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Turu daha önce geçme fırsatı yakalamalarına karşın bu şansı değerlendiremediklerini belirten Kunter,“Bizim açımızdan turu geçmek çok önemliydi. İç sahada aldığımız Lietuvos Rytas yenilgisi bizi etkiledi. Ancak İspanya’da aldığımız galibiyetle turu geçtik. Şimdi işler daha da zorlaşacak. Rakibimiz Nizhny Novgorod iyi bir takım. İki kere gruplarından lider çıktılar. Bu nedenle maçlar kolay olmayacak. Bizde Bradley Buckman’ın sakatlığı bulunuyordu. Ancak kısa süre içerisinde antrenmanlara başlayacak”dedi.

Pınar Karşıyaka maçında Bradley Buckman’ın oynamasının zor olduğunu, buna karşın Trabzonspor Medical Park mücadelesine ABD’li oyuncuyu yetiştirmeye çalıştıklarını da belirten Erman Kunter,“Buckman’ın katılımıyla daha iyi duruma geleceğimiz kesin. Bu nedenle Nizhny Novgorod karşısında şansımızın ciddi anlamda olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Beko Basketbol Ligi’nin 19.haftasında sahalarında konuk edecekleri Pınar Karşıyaka mücadelesine değinen Beşiktaş Basketbol Genel Direktörü Erman Kunter, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Pınar Karşıyaka ile önemli bir maç oynayacağız. Şayet maçı kazanmamız durumunda play-off’lar açısından önemli bir şans fırsat ve üst grubu da yakalama şansımız doğacak. Kolay olmayacağını biliyoruz. Rakibimiz, haftaiçi oynadığı Avrupa kupası mücadelesinde iddiası kalmadığı için maçı çok zorlamadı. İstanbul’a da kazanmaya geleceklerdir. Bizim için çok kritik mücadele olacak” dedi.

Kaynak: TBF.org.tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler