Final Toplantısı Yapıldı

Yarın 15:00’de Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe arasında Ankara Spor Salonu’nda oynanacak Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Finali öncesi iki takım koçları ve oyuncularının katıldığı basın toplantısı Ankara Spor Salonu toplantı odasında yapıldı.

İlk olarak söz alan Federasyon yöneticisi Kamil Uzun ” Şimdiye kadar oynayan tüm takımlarımızı çıkardığı başarılı maçlardan ötürü tebrik ediyorum. Şimdi iki güzide kulübümüzün oynayacağı maçın heyecanını yaşıyoruz. Bilindiği üzere iki takımımızın da fazlasıyla ateşli taraftarları var. Dileğimiz sahada da tribünde de centilmence bir maç olması.” şeklinde konuştu.

Ekrem Memnun ” Kupanın ilk iki maçında, sakatlıklardan ötürü rollerin oturmasında sıkıntı yaşadık. Oyunumuzu ileri taşıdığımızı düşünüyorum. Fakat bulduğumuz boş şutlardan yeterli isabeti sağlayamadığımız için maçlarda hedeflediğimiz farkı yakalayamadık. Yarın daha iyi bir performans vermeyi ve kupaya uzanmayı hedefliyoruz ” diye konuştu.

Roberto İniguez ” İlk maçta çok iyi oynadık ve çok rahat bir galibiyet aldık. Mersin Büyükşehir Belediye çok iyi bir kadroya ve çok iyi bir koça sahip. Maçın büyük bir bölümünü çok iyi oynayarak önde götürdüler, fakat savaştık ve karşılaşmadan galibiyetle ayrıldık. Biz Fenerbahçe olarak oynadığımız bütün turnuvalarda kazanmayı ve şampiyonluğu hedefliyoruz. Galatasaray’ı Cumhurbaşkanlığı ve Lig maçlarında mağlup ettik, sadece bizim için değil, dünyadaki her takım için Galatasaray’ı yenmek çok zor bir şey. Fakat biz kulübümüzün 4 yıldır hasret kaldığı bu kupa için elimizden geleni yapacağız.

Ekibimizden Ersin İleri’nin koç İniguez’e ”Dünkü maçta Matovic-Hollingsworth , çeyrek finalde ise Yacoubou-Nevlin ikilisine şans verdiniz. Yarın için belirlediğiniz bir tercih var mı?” şeklindeki sorusuna İniguez ”Biz takım olarak bir aileyiz ve ailemin her bireyine şans vermeye çalışıyorum. Mutlaka hatalar yaptığım da oluyor ancak takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tabi ki tercihimi şu anda söyleyemem ama takım için en iyi tercihi yapmaya çalışacağım.” şeklinde yanıt verdi.

Basın toplantısı, koçlar ve oyuncuların birlikte verdiği pozlarla sona erdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler