Tim Duncan: Ginobili yıllardır gördüğüm en iyisi

1997 yılından bu yana San Antonio Spurs formasını giyen Tim Duncan 13 senelik takım arkadaşı Manu Ginobili için övgü dolu sözler söyledi.

Tim Duncan 2002 yılında takıma katılan 37 yaşında Manu Ginobili için ” Yıllardır ona bakıyorum o gördüğüm en iyisi. ” şeklinde konuştu.

Manu Ginobili 13 yıllık NBA kariyerinde toplamda 865 maça çıkmış ve bunlarda ortalama 14.3 sayı, 3.8 ribaund, 4.0 asist ortalamaları ile oynamıştı.

 

4 YORUMLAR

  1. Tam olarak öyle dememiş aslında.”Son yıllarda gördüğüm en iyi halinde” anlamında bir cümle kurmuş. Manu’yu başkaları ile değil, önceki yıllardaki Manu ile kıyaslamış…

  2. İlk öncelikle Merhabalar; Çeviriyi ben de sizin dediğiniz ” Son yıllarda gördüğüm en iyi halinde ” şeklinde kuracaktım ancak hiç Tim Duncan ile Ginobili tanımayan birisi cümleyi bu şekilde anlayacağı için ben de bu şekilde yazmayı tercih ettim. Tanıyanlar muhtemelen Duncan’ın, Manu’yu geçmiş yıllar ile kıyasladığını anlayacaktır diye düşündüm.

    • Başkan Duncan ile Ginobili’yi az da olsa tanımayan yoktur herhalde. Bence de “Son yıllarda gördüğüm halinde” şeklinde vermek daha güzel olur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler