Fenerbahçe’den Beşiktaş karşısında bir farklı galibiyet daha

Bugün Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde oynanan karşılaşmada Beşiktaş ve Fenerbahçe birbirlerine rakip oldu. İlk maçı farklı kazanan Fenerbahçe bu maçta da sahanın hakimiydi ve 85 – 67’lik galibiyeti aldı.Bu galibiyetle sarı lacivertliler yarı finale yükseldi. Bu karşılaşmada en çok sayı atan oyuncu konuk takımdan 20 sayı yollayan Shavonte Sade Zellous oldu. Rakip takımdan en çok sayıyı atan oyuncu ise rakip potaya attığı 18 sayıyla Frida Eldebrink oldu mağlubiyete rağmen başarılı bir bireysel performans gösterdi.
  
Maçta ilk çeyrek 18 – 18 berabere 2. çeyrek ise 12 – 20 konuk takım üstünlüğüyle geçilince maçta devre 30 – 38 sona erdi. Karşılaşmanın üçüncü çeyreği 16 – 30 Fenerbahçe üstünlüğüyle bitti. Dördüncü periyot ise 21 – 17 ev sahibi ekip üstünlüğüyle geçildi ve mücadele 67 – 85 bitti.
  
Fenerbahçe’de Tina Alexandria Charles 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist rakamlarına ulaşarak mücadeleyi tamamladı. Öte taraftan Shavonte Sade Zellous 20 sayı, 4 ribaund, 0 asist rakamlarına ulaşarak mücadeleyi tamamlarken , Birsel Vardarli Demirmen 8 sayı, 5 ribaund, 4 asist rakamlarına ulaşarak maçı tamamladı.
  
Siyah beyazlılarda ise Frida Eldebrink 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist rakamlarının yanına 3 tane de blok ekleyerek iyi oyun gösterdi. Bunun yanı sıra Jordan Renee Hooper 14 sayı, 9 ribaund, 1 asist rakamlarına ulaşarak maçı bitirirken, Ziomara Esket Morrison Jara 18 sayı, 3 ribaund, 0 asist yaparak mücadeleyi bitirdi.

Geri1 of 3

Beşiktaş vs Fenerbahçe

İlgili Haberler