Anadolu Efes, lig sonuncusu Baskonia’ya mağlup oldu #EuroLeague

Anadolu Efes, İspanya deplasmanında Baskonia Vitoria-Gasteiz’e 86-75 mağlup oldu.

Mavi beyazlılar, EuroLeague’de çift maç haftasında 2/2 için sahaya çıktı. Haftanın ilk mücadelesinde Paris Basketball’a karşı galip gelen Anadolu Efes, İspanya’da istediğini sonucu alamadı. Lig sonuncusu Baskonia, 86 – 75 mücadeleyi kazanan taraf oldu.

Anadolu Efes’te en etkili oyuncu, 16 sayı, 6 ribaund ve 3 asistlik performansı ile Nick Weiler-Babb oldu. Kaptan Shane Larkin ise 23 sayı ve 4 asist ile oynadı.

Maçın en değerli oyuncusu ise 28 verimlilik puanı ile Matteo Spagnolo oldu. Spagnolo, 19 sayı ve 6 asistlik performansı ile takımına galibiyeti getirdi. Böylece Baskonia, EuroLeague’de 2. galibiyetini aldı.

Mavi beyazlılar için sıradaki rakip Olimpia Milano olacak. İstanbul’da oynanacak mücadele 7 Kasım Cuma günü oynanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler