Fenerbahçe Beko, Panathinakos maçına 2 eksikle çıkıyor

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’in 4.haftasında oynanacak olan Panathinaikos maçına iki önemli eksik ile çıkıyor. 

Turkish Airlines EuroLeague’de bu hafta temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Panathinaikos AKTOR ile karşılaşıyor. Panathinaikos maçı öncesinde sakatlık durumları hakkında açıklama yapan sarı lacivertli ekip, iki oyuncusunun maçta forma giyemeyeceğini duyurdu.

Fenerbahçe, resmi web sitesinden yaptığı açıklamaya göre Scottie Wilbekin ve Sertaç Şanlı’nın maçta forma giyemeyeceğini bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre EuroLeague’in ilk haftasındaki Olympiacos maçında çapraz bağlarını koparan Scottie Wilbekin sezonu kapatırken, Sertaç Şanlı da Yunan ekibine karşı oynanan maçta kadroda yer almayacak.

Sarı lacivertliler ayrıca sakatlığı bulunan Marko Guduric’in takım idmanlarına başladığını ve lisans işlemleri tamamlanan Skylar Mays’in bu maçta görev alabileceğini belirtti.

Bu sezon EuroLeague’de oynadığı 4 maçın 3’ünü kazanan Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri, ligde beşinci sırada yer alırken 2 galibiyeti bulunan Panathinaikos ise altıncı basamakta bulunuyor.

Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos’u karşı karşıya getirecek bu karşılaşma, cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu saat 20:45’de oynanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler