Andrea Trinchieri: “Tarihin en zor EuroLeague sezonundayız”

Andrea Trinchieri, önümüzdeki Turkish Airlines EuroLeague sezonunun potansiyel olarak en zorlu sezonlardan biri olacağına inanıyor.

Zalgiris Kaunas başantrenörü Andrea Trinchieri, önümüzdeki sezon hakkında transferleri yorumladı, tarihin en zor sezonlarından biri olacağını vurguladı.

Evan Fournier, Cedi Osman, Wade Baldwin gibi bir çok yıldız oyuncu transferlerde çok konuşuldu. Kendisini en çok şaşırtan transferi ise koç Trinchieri şu şekilde yorumladı:

“Büyük takımlarda çok fazla iyi oyuncu var ve her takımın sahip olduğu farklı seçeneklerin sayısı her zamankinden fazla, hızlı bir örnek: Fenerbahçe, kadrolarında eksik olan büyük bir bedene sahip olmak için Boban Marjanovic’i sadece devasa bir vücuda sahip olmak için transfer etti, ve her tür büyük oyuncuya sahipler. Akıllı bir pivot, sert bir pivot ve atletik bir pivot. Ve bu sadece bir örnek. Fenerbahçe’yi işaret etmiyorum.”

“Panathinaikos ve Olympiakos’un kadrolarında kaç gard olduğunu sayarsanız, daha önce böyle bir şey olmadı. Altı ila yedi starterdan bahsediyoruz. Bence değişen temel şey bu.”

Geçtiğimiz günlerde bütçesini 17.7 milyon avro olarak açıklayan kulüp, yeni Turkish Airlines EuroLeague sezonuna perşembe günü Zalgirio Arena’da ligin güçlü takımlarından Barcelona ile karşılaşarak başlayacaklar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler