Mathias Lessort: “Olympiacos, şampiyon olmamızı kişisel algıladı”

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos forması ile şampiyonluk yaşayan Mathias Lessort, Evan Fournier ve Cedi Osman transferlerini yorumladı. Obradovic’in ekibi Partizan’ın yeniden yapılanması hakkında konuştu.

Son şampiyon Panathinaikos AKTOR, bu yaz döneminde yeni sözleşmelerle kadrosunu kuvvetlendirdi. Basketball Sphere mikrofonlarının başına geçen Mathias Lessort, yeni takım arkadaşı Cedi Osman hakkında yorumlarda bulundu.

“Bu neredeyse yeni bir takım; birkaç yeni oyuncumuz var. Bu hepimiz için bir meydan okuma ve dakika almak için savaşmak zorunda kalacağız.”

“Cedi Osman harika bir oyuncu, bu kalibrede bir oyuncuya sahip olmak takım için çok iyi. Panathinaikos harika bir takım ve umarım o da gelip kendini göstermek ve yardımcı olmak için hazır olur.”

Fransız pivot, Olympiacos’un transfer hamlelerinin kendileri için olduğunu düşündü.

“Olympiacos, yeni oyuncular ve transfer piyasasındaki çalışmaları açısından harika bir yaz geçirdi. Ancak biz geçen yıl EuroLeague ve Yunan Ligi’ni kazandık ve onlar bunu kişisel olarak algıladılar. Bu yüzden birçok yeni oyuncu transfer ettiler ve kadrolarını güçlendirdiler.”

Lessort son olarak bu yaz döneminde ciddi bir yapılanmaya giden KK Partizan’ın hamlelerini yorumladı.

“Her zaman olduğu gibi, Partizan benim için büyük bir sevgi beslediğim bir takım. ilginç bir yaz geçirdiklerini düşünüyorum. Özellikle tüm pozisyonlara önemli oyuncular getirdiler. Koç Zeljko Obradovic’in sistemi nasıl düzenleyeceğini göreceğiz. Umarım her şey yolunda gider.”

Mathias Lessort, geçtiğimiz sezon Turkish Airlines EuroLeague’de 13.6 sayı ve 6 ribaund ortalamaları ile oynadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler