Robert Williams, yaptığı smaçla potayı yamulttu!

Denver Nuggets ile Boston Celtics arasında oynanan maça Robert Williams’ın smacı damga vurdu.

NBA‘de Doğu ve Batı Konferansları’nın liderleri, dün gece oynanan oynanan mücadelede karşı karşıya geldi. Yeni yılın ilk gününde sahne alan bu maça damgasını vuran olay ise Robert Williams tarafından yapılan smaç sonrası potanın yamulması ve oyunun yaklaşık 40 dakika boyunca durması oldu.

https://twitter.com/TrendBasket/status/1609802248611135489

Bahsi geçen pozisyon, dördüncü çeyrekte gerçekleşti. Bitime 08.06 kala Williams’ın yaptığı kuvvetli bir smaç, potanın sola doğru eğilmesine neden oldu. Hakemlerin bunu birkaç dakika içinde fark etmesiyle birlikte salon görevlileri tarafından çemberin düzeltilmesi yönünde hummalı bir çalışma başladı.

Görevlilerin potayı normal haline getirmesi yaklaşık 40 dakika sürdü ve bu sürenin ardından iki takım oyuncuları, mücadeleye kaldıkları yerden devam etmek için oyun sahasına döndü. Bu uzun süreli bekleyiş, oyuncular ve taraftarlar arasında eğlenceli anların yaşandığı görüntülere de sahne oldu.

https://twitter.com/TrendBasket/status/1609806826480041994

Ancak bir yanıyla eğlenceli olsa da bu 40 dakikalık duraksama, oyuncuların bir noktada soğumasına, oyun içi ritimlerini kaybetmesine ve rahatsız olmasına sebep oldu. Boston Celtics’in yıldızı Jaylen Brown, maçın ardından tepkisini şöyle dile getirdi:

“Hiç iletişim yoktu. Bütün o zamanı, problemi çözmek için harcadılar ve bana göre sahaya geri döndüğümüzde çember hala tam düzelmemişti. Zamanımızı boşa harcadık. Bunun maça da bir etkisi oldu. Süreç kötü bir şekilde yönetildi ancak neyse ki kimse bir sakatlık yaşamadan maçı tamamladık.”

Olayın müsebbibi olan Robert Williams ise olay hakkında şunu söyledi:

“Takım arkadaşlarım beni suçlamaya başlayana kadar yaptığım şeyin farkına bile varmadım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler