Frutti Extra Bursaspor ve Darüşşafaka, çıkış arıyor! | Günün programı

Frutti Extra Bursaspor ile Darüşşafaka, erteleme maçında karşı karşıya gelecek.

Basketbol Süper Ligi erteleme mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor ile Darüşşafaka kozlarını paylaşacak. TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın hava atışı, saat 20.00’de yapılacak. Müsabaka, BeIN Sports 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Her iki takım da mücadeleye mağlubiyet serilerini sonlandırıp yeni bir çıkış aramak için çıkıyor. Son iki maçını kaybeden Bursaspor, ligde son olarak Pınar Karşıyaka’ya 81-80, EuroCup’ta Brescia’ya 110-74’lük skorla farklı mağlup olmuştu. Öte yandan Darüşşafaka’da son zamanlarda işler hiç yolunda gitmiyor. Hem BSL’de hem de FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son iki maçını kaybeden Selçuk Errnak’ın öğrencileri, dört maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak için parkeye çıkıyor.

Her iki takımın da çıkış aradığı karşılaşma öncesi Frutti Extra Bursaspor, yedi galibiyet dört mağlubiyetlik derecesiyle ligde altıncı sırada yer alıyor. Darüşşafaka ise altı galibiyet beş mağlubiyet ile sekizinci sırada bulunuyor.

Bursa ekibinin en skorer ismi Onuralp Bitim, 19.9 sayı ortalamasıyla sayı krallığında Errick McCollum’ın hemen arkasında ikinci sırada yer alıyor. Konuk ekipte en skorer isim konumunda 15.0 sayı ortalamasıyla Gabriel Olaseni bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler