Melih Mahmutoğlu: “Delikanlılıkları bu kadarmış”

Melih Mahmutoğlu, Gürcistan maçında yaşanan olaylar hakkında konuştu.

Avrupa Basketbol Şampiyonası kapsamında dün akşam oynanan Gürcistan maçında yaşanan olayların yankısı devam ediyor. Bugün yapılan antrenman sonrasında milli takımdan bazı isimler basın mensuplarıyla bir araya gelirken, Melih Mahmutoğlu da konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Kaptan, kadroda yer almamasına rağmen kavgaya karışan Tornike Shengelia hakkında konuştu:

“Ben senelerdir buralarda oynuyorum. Çok olaylar gördüm ama bunlar genelde saha içinde kalır. Burada iş çirkinleşmiş. Bunu yapan oyuncu aslında geçmişte aynı hareketleri benim takımıma da yapmıştı. Biz ona sahada cevap verdiğimizde bizden özür dilemeyi de biliyordu ama şu an gelip kendi evinde güvenliklerle birlikte Furkan’a saldırması çok çirkin. Bu oyuncu aynı zamanda EuroLeague Oyuncu Birliği’nde başkanlardan biri. Aynı şeyi kendi ülkesi dışındaki ülkelerde de yapmasını bekliyorum. Bakalım yapabilecek mi? Sezon devam edecek. Orada da bazı maçlar olacak. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Güçleri, delikanlılıkları bu kadarmış. Başka bir yerde yapabilirler miydi? Zannetmiyorum.”

Melih Mahmutoğlu, bu olayın kendilerini birleştirdiğini de dile getirdi:

“Bu bizi daha da birleştirdi. Biz kaybettiğimizde hemen bize karşı bazı söylemlerde bulunan insanlara da cevaplarımız olacaktır. Bizim kötülüğümüzü isteyen insanlar var. Bunu yaşayarak görüyoruz. Turnuva uzun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler