Sasha Djordjevic: ”Kesinlikle zor bir maç olacak, rakibimizin kim olduğunu biliyoruz”

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sasha Djordjevic, Anadolu Efes ile oynayacakları derbi öncesi konuştu.

Turkish Airlines EuroLeague’de 28. haftanın açılışını derbi yapacak. Fenerbahçe Beko bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes karşısında sahaya çıkacak. Türkiye Kupası’nın ardından ilk kez karşı karşıya gelecek olan takımlar derbi mücadelesi verecekler. Koç Sasha Djordjevic de bu önemli karşılaşma öncesi maç önü görüşlerini aktardı.

Zor bir maç olacağının altını çizen Djordjevic sakatlıktan dönen oyuncularından da söz etti. Rakiplerinin kim olduğunu, karşılarında nasıl mücadele etmeleri gerektiğini bildiklerini söyledi.

”Sakatlıkların ve fiziksel sorunların kadromuzu belirlediği bir dönem yaşıyoruz. Buna rağmen, Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan tüm oyuncularımız her zaman ekstra efor gösteriyorlar. Bugünkü karşılaşma da bunlardan biri olacak.

Uzun süreli sakatlıklardan sonra kadromuza dönen isimlerimiz var. Bu değişikliklerle birlikte takımımızın mümkün olan en kısa zamanda önce takım karakterine, ardından da oyunumuza uyum sağlaması gerekiyor. Elimizdeki oyuncu grubundan en iyisini alabilmek için aklımızda olması gereken ilk konu bu.

Kesinlikle zor bir maç olacak. Rakibimizin kim olduğunu biliyoruz. Anadolu Efes, tüm güçlü yanları ve yetenekli oyuncularıyla birlikte iyi bir ekip. Sahaya koyacağımız ekstra fiziksel efor ve mental güç anahtar noktalar olacaktır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler