New York Knicks, Wizards karşısında istediğini aldı #NBA

NBA’de gece oynanan maçta New York Knicks, müsabaka boyunca skorda geride olsa da parkeden 106-102 galip ayrılmayı bildi.

Washington Wizards’ı ağırlayan New York Knicks, son çeyreğine 11 sayı geride girdiği maçı Alec Burks ve Julius Randle’ın kritik anlarda sorumluluğu alması sayesinde 106-102 kazandı. RJ Barrett da inatçı oyunuyla galibiyete kritik bir katkı yaptı.

Alec Burks attığı 27 sayıyla maçın en skorer ismi olurken maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan RJ Barrett da 24 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile mücadele etti. Son çeyrekteki kırılma anlarında sahneye çıkan Julius Randle ise 13 sayı, 9 ribaund, 4 asist üretti.

Maçın büyük bölümünü önde götürmesine karşın kırıcı bir mağlubiyet alan Wizards’ta ise Bradley Beal 26 sayı, 9 asist; Rui Hachimura ise 21 sayı, 9 ribaund ile maçı tamamladı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Knicks Koçu Tom Thibodeau, ikinci yarıdaki savunmalarına dikkat çekti ve şu cümleleri kullandı:

“İkinci yarıda savunmamız çok daha iyiydi. Dördüncü çeyrekte de daha az hata yapan taraf olduk ve doğru işleri yaptık. İyi bir ritmimiz vardı pek çok oyuncu öne çıktı.”

Wizards Koçu Scott Brooks ise hayal kırıklığına uğradığını şu ifadelerle dile getirdi:

“Gerçekten fiziksel mücadeleden kaçınmayan bir zihniyete sahip olduğumuzu düşünüyordum ama dördüncü çeyrekte pes ettik ve bazı kritik hatalar yaptık.”

Wizards’ın yıldız ismi Rui Hachimura ise “Bence bu maçta iyiydik ancak daha akıllıca tercihler yapmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Wizards sonraki maçında Detroit Pistons’ı ağrılarken Knicks ise Bucks’a konuk olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler