Olympiacos transfer piyasasında yine sahnede #EuroLeague

Turkish Airlines EuroLeague’in Yunan devi Olympiacos, bir süredir aktif olduğu transfer piyasasında sahne almaya devam ediyor.

Rusya merkezli haber ajansı Izvestia’nın iddiasına göre Olympiacos, bu yaz Khimki Moskova’dan ayrılmayı planlayan Anthony Gill ile ilgileniyor. Habere göre Gill, eski koçu Georgios Bartzokas ile yeniden aynı çatı altında buluşmak istiyor.

Haber ajansına konuşan Bartzokas’ın menajeri Stanislav Ryzhov, ikili arasındaki ilişkileri anlatıken Gill’in Kurtinaitis ile birlikte sürelerinin düştüğünü ve ayrılık kararında bunun etkili olduğunu belirtti.

Ryzhov’un açıklamaları şu şekilde:

“2017 yılında Bartzokas, NBA Yaz Ligi’nde Gill ile tanıştı ve onun Khimki’de farklı bir seviyeye gelmesini sağladı. Bu sebeple Olympiakos’un onunla ilgilenmesi beni hiç şaşırtmıyor. Kurtinaitis’in gelişiyle birlikte Gill’in süreleri düştü. Artık takımın en önemli ikinci oyuncusu değil. Aslına bakarsak her koçun farklı planları olduğunu düşündüğümüzde bu da garipsenecek bir durum değil.”

Bartzokas ile Khimki’de seviye atlayan 27 yaşındaki forvet, EuroLeague’e adım attığı macerasından önce ülkemizde Yeşilgiresun Belediyespor forması giyiyordu.


Kaynak: Izvestia

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler