Zeljko Obradovic: “15 maçımız daha var, hikayenin henüz sonunda değiliz” #EuroLeague

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Beko’nun LDLC ASVEL’i 86-64 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

“Savunma açısından bu akşam çok iyi bir maç oldu. İlk iki çeyrekte savunmamız çok iyiydi, tüm sahayı kullandık. En kötü bölüm üçüncü çeyrekti, çok yavaş oynadık ve topu iyi kullanmadık.”

“Genel olarak oyuncularımı tebrik ediyorum, çok iyi savunma yaptık ve bu sayede maçı kazandık. Agresif bir savunma yapan bir takıma karşı kazandık. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Bir kez daha taraftara salondaki müthiş atmosfer için teşekkür ediyorum”

“15 maçımız daha var, bu nedenle hikayenin henüz sonunda değiliz. Şu anda buna önem vermemiz gerek. Önümüzde Barcelona maçı var, onlara çok kolay kaybetmiştik. Motivasyon bulup bu maçı kazanmamız gerekiyor.”

“Şu anki pozisyona göre GM anketinde Final Four’a gidemeyeceğiz sonucu çıkması çok normal. Kimse inanmaz ki şu an gideceğimize, sezon sonunda neler olduğuna bakacağız.”

Zeljko Obradovic yeni sözleşme tezahüratları ve Ali Koç ile ilgili sorulan soruya “Sıradaki maç Barcelona” diyerek yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler