Galatasaray Doğa Sigorta ilk tur grubunu galibiyetle kapattı #7DAYSEuroCup

7DAYS EuroCup D Grubu 10. hafta karşılaşmasında Galatasaray Doğa Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Asseco Arka Gdynia’yı konuk etti. Karşılaşmanın galibi 92-73 ile Galatasaray Doğa Sigorta oldu.

Mücadeleye iyi giren konuk ekip oldu ancak cevap vermekte gecikmeyen Galatasaray Doğa Sigorta, Aaron Harrison önderliğinde ilk çeyreği 29-16 ile önde geçti. İkinci periyotun ilk bölümü karşılıklı basketlere sahne olurken Ertuğrul Erdoğan’ın öğrencileri devre sonunda farkı daha da açtı ve soyunma odasına 56-33 ile önde gitti.

Polonya temsilcisi ikinci devreye 7-2’lik seriyle girdi. (58-40) Ancak ilk iki periyotta olduğu gibi kötü başladığı çeyrekte toparlanmayı başaran temsilcimiz, 6-0’lık seriyle farkı 24 sayıya çekti. (64-40) İki takım da çeyrekte ufak seriler yakalarken final periyotuna Galatasaray Doğa Sigorta’nın 73-52’lik üstünlüğüyle girildi.

Ertuğrul Erdoğan final periyotunda Caner Erdeniz gibi normalde daha az süre verdiği oyuncuları da parkeye sürerken bu bölümde rakip takım farkı eritmeyi başardı. (82-69) Koç Erdoğan, son üç dakikaya girilirken as oyuncularını tekrar parkeye koyarken son ana dek üstünlüğünü koruyan temsilcimiz, mücadeleyi 92-73 ile galip bitirdi.

Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D Grubu’nu altı galibiyet ve dört mağlubiyetle lider Unicaja Malaga’nın ardından ikinci sırada tamamladı. Temsilcimiz yoluna dört takımlı dört grubun olacağı Top 16’da devam edecek.


Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler