Orhun Ene: ”Önemli olan sezonu iyi bitirmek ve playofflar” | #BSL

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin dördüncü haftasında Sakarya Büyükşehir Basketbol’a konuk olan TOFAŞ’ta Koç Orhun Ene, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında takımının performansı ve müsabaka hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı.

”Sakarya takımını tebrik ederek başlamak istiyorum. TBL’den buraya gelmenin ne kadar zor bir iş olduğunu biliyoruz, bunları yaşadık. Bu organizasyona katkı veren insanlar, basketbola değer katan insanlar… Büyük emek harcıyorlar. Zor bir sezon geçecektir muhtemelen ama saygı duyulması gereken bir ekip.”

”Avrupa’da da mücadele ettiğimiz için kolay olmuyor. Farklı dinamikleri var ve farklı bir basketbol oynamak zorunda kalıyoruz. Enerji ve konsantrasyon olarak düştüğümüz her yerde bizi yakalama becerisi gösterdiler. Oyuncularım tekrar oyunun içine girerek kontrolü elde tutmayı başardılar.”

”Yenilmemekten ötürü mutluyuz ama bunlar bir şey ifade etmiyor. Önemli olan sezonu iyi bitirmek ve playofflar… Buralarda kazandığımız için detayları geçmememiz gerekiyor. Üstüne düşerek her gün daha fazla gelişim göstermeliyiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler