Gigi Datome: ”Kötü zamanlarda bile hep birbirimizi destekliyoruz”

Dün 33. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe Doğuş cephesi bugün FB TV’de yayınlanan Güncel adlı programa konuk oldu.

Dün kazanılan şampiyonluğu ve MVP seçilmesini değerlendiren Gigi Datome hedeflerinin her zaman yüksek olduğunu ifade etti.

Gigi Datome: ”MVP seçildiğim için mutluyum tabii ki ama bu sadece benim başarım değil. Takım arkadaşlarım ve koçların büyük katkısı var. Önemli olan benim MVP olmam değil. Bizim takımdan MVP’nin çıkması. Önümüzde çok fazla hedef var ve çok fazla çalışmamız gerekiyor. Geçen sezon ile bu sezon arasındaki En önemli fark bizim sezona şampiyon olarak başlayacak olmamız. Daha dikkatli olmalıyız. En ufak hatalar ile maç kaybedebiliyoruz.  Yeni gelen oyuncuların farklı tecrübeli var. Tavırları çok iyi. Yeni bir ülke, yeni bir takım ve işleyen bir düzene girmek çok kolay olmuyor maalesef. Bu uzun süreçte daha iyi olacak. Elbette çok güzel bir atmosferde çalışıyoruz. Geçen seneden bahsetmek istiyorum. İnsanlar hep güzel anları hatırlıyor. Ancak geçen sene kötü ve zor anların olduğu bir dönemden geçtik. O ara çok güzel arkadaşlıklar ile birbirimizi destekledik. Umarım bu sezon da kötü anlar olsa da birbirimizi destekleyip başarıyı yakalarız.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler