Blake Griffin: “Clippers’ta kalma kararını vermek benim için zor olmadı”

Blake Griffin, önce serbest kalıp sonra yeniden Los Angeles Clippers ile anlaşmıştı. Yıldız oyuncuların çok fazla takım değiştiği bu dönemde evinde kalan Griffin, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Blake Griffin, bu yaz en popüler isimler arasındaydı ve adı birçok takımla anılmıştı. Yuvada kalmayı seçen Blake Griffin, kararı verirken zorlanmadığını söyledi. Hatırlanacağı üzere Griffin kontratının son senesindeki opsiyonunu kullanmayıp serbest kalmış, daha sonra Clippers ile beş yıl için 173 milyon Dolar’a anlaşmıştı. Yıldız oyuncunun açıklamaları şu şekildeydi:

         “Burası benim için en iyi yer. Kariyerime burada başladım ve burada bitirmek istiyorum. Bu kararı vermek benim için zor olmadı. Takım bu sezon kendisini yeniledi. Yeni oyuncularla kimyamızın nasıl uyuşacağını ben de merak ediyorum. Ancak takımın hızı ve topu sürekli paylaşması beni heyecanlandırıyor. Hedefimiz topu iyi paylaşıp doğru karar verebilen bir takım olmaktı zaten. Bence yeterli bir kadroya sahibiz.”

Hatırlanacağı üzere 28 yaşındaki Griffin, NBA kariyerine 2009 yılında Los Angeles Clippers’ta başlamıştı. İlk sıradan draft edilen yıldız oyuncu, beş kez All-Star tecrübesi yaşadı. Chris Paul ile JJ Redick’ın ayrılması sonrası Clippers’ın bu sezon ne yapacağı merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler