Brandon Jennings: “Sahamızda utanmak için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum”

New York Knicks’in oyun kurucusu Brandon Jennings, NBA’de dün gece Madison Square Garden’da kaybettikleri Los Angeles Lakers maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Takımının çaba ve enerji göstermediğini dile getiren Jennings, böyle bir kalabalığın önünde utanmak için daha ne yapmaları gerektiğini bilmediğini ifade ederek oyunlarını eleştirdi. Takım olarak milyon dolar kazandıklarını fakat zorunluluk duygusuna sahip olmadıklarını da sözlerine ekleyen oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

“Çaba ve enerjiye koçluk edemezsiniz. Bu hepimizin sahip olması gereken bir şey. Bu oyunu oynarken milyon dolarlar kazanıyoruz, en azından her gece oraya bunu yapmak için gidiyoruz. Şutları kim atarsa atsın, efor ve enerji ortaya koymalı. Her şeyini sahaya vermeli. Takas dedikoduların bir önemi yok. Bunlar gerçekten can sıkıcı. Kendi sahamızda böyle bir kalabalığın önünde utanmak için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Sadece efor göstermeliyiz. Sadece bir anlamı varmış gibi oynamalıyız. Zorunluluk duygusuna sahip olmadığımızı düşünüyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler