Best Balıkesir, Ted Kolejliler karşısında #BSL’deki ilk galibiyetini aldı!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında ligde kötü günler geçiren Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler sahasında Best Balıkesir’i ağırladı.

Karşılaşmaya Randy Culpepper ve Ike Ofoegbu’nun sayıları ile başlayan Balıkesir daha sonrası Austin Nichols’ın sayıları ile farklı ilk çeyrekte çift hanelere çıkarttı. (16-6) İlerleyen dakikalarda Hummer ile bulduğu sayılar ile farkı eriten Ted Ankara Kolejliler ikinci çeyreğe 3 sayı farkla 21-18 geride girdi.

İkinci çeyreğe deplasman ekibi takım halinde bulduğu sayılar ile iyi başlarken farkı tekrar açmayı başladı ve 6 sayıya çıkardı. (33-27) Çeyreğin son bölümünde Thomas ve Onat Atış’tan sayılar bulan Kolej farkı eritmeyi başarırken Best Balıkesir skora tutunmayı başardı ve ilk yarıyı 37-35 önde kapattı.

TrendBasket / Mert İşleyen
TrendBasket / Mert İşleyen

Üçüncü çeyreğe takımlar karşılıklı sayılar ile başlarken Ted Ankara Kolejliler Humer ve Shorter’ın sayıları ile öne geçmeye çalışırken Best Balıkesir, Golibovic’in sayıları ile skoru korumaya çalıştı. Çeyreğin ilk beş dakikasını deplasman ekibi 42-40 önde kapatırken sonrasında denge bozulmadı ve takımlar son çeyreğe Best Balıkesir’in iki sayı farkla üstünlüğü ile 50-48 girdi.

Son çeyreğin ilk dakikalarında maç boyu devam eşitlik bozulmazken Best Balıkesir ilerleyen dakikalarda Randy Culpepper ve Ike Ofoegbu’nun sayıları ile farkı açmayı başardı ve maçın bitimine 5 dakika 30 saniye kala skorda 64-54 öne geçti. Maçın kalan dakikalarında Best Balıkesir skoru kontrol edip maçtan 82-69  galip ayrılarak Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 10. maçta ilk galibiyetini aldı.

Geri1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler