Boston Celtics deplasmanda Indiana Pacers’ı devirdi!

Bankers Field Arena’da basletbol adına güzel bir akşamı geride bıraktık. Canlı olarak izleme olanağına eriştiğim çekişmeli geçmesi beklenen Indiana Pacers-Boston Celtics maçı, oyun kalitesi açısından beklentilerimin altında kalsa da heyecanın bol olduğu bir maç oldu.

Pacers süperstarı Paul George’un yokluğunda maça Jeff Teague-Monta Ellis-Cj Miles-Thaddeus Young-Miles Turner beşiyle başladı. Celtics ise Jae Crowder ve All-star starı Al Horford’un yokluğunda Isiah Thomas-Avery Bradley-Marcus Smart-Amir Johnson- Kelly Olynk beşiyle başladı. Baştan sona yakın geçen karşılaşmayı Boston Celtics 105-99 üstünlükle tamamladı.

Boston Celtis’in all-star guardı Isiah Thomas attığı 23 sayıyla Boston’ı galibiyete taşıdı. Özellikle ilk 34 dakikada sadece 4 sayı attıktan sonra son 14 dakika içerisince Celtis’s in son 8 sayısı da dahil olmak üzere 19 sayı buldu. Bunun dışında 16 sayı 6 ribaund ile oynayan Kelly Olynk, 14 sayı 9 ribaund ile oynayan Amir Johnson ve 13 sayı 8 ribaund 5 asistle oynayan Avery Bradley’de maçta Celtics adına etkili olan isimlerdi.

Pacers tarafında ise 17 sayı 8 ribaund 4 top çalma ve 3 blokla oynayan Myles Turner ile 20 sayı 4 ribaund ve 4 asistle oynayan Jeff Teague etkili olan isimlerdi. Bu mağlubiyetle birlikte Pacers uzatmada kaybettiği Philadelphia Sixers maçından sonra üst üste ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Bunun dışında Celtics adına Isiah Thomasın faul problemi yaşamasıyla, fazla dakika şansı bulan Terry Rozier bu bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Hafta içinde Demetrius Jackson’un D-League takımı Maine Red Claws’a gönderilmesiyle Isiah Thomas’ın tek yedeği olarak kalan Rozier sene içerisinde de bu görevi başarıyla taşıyabileceğini göstermiş oldu. Pacers adına ise Glenn Robinson III oyunda olduğu dakikalarda hem savunmada hem hucumda gösterdiği katkıyla Pacers benchinde önemli bir yer tutabileceğini göstermesi maçın Pacers adına kazancı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler