Boeheim: “Carmelo’nun bir NBA şampiyonluğu kazanması olası değil”

Syracuse Üniversitesi’nin efsane koçu Jim Boeheim, eski öğrencisi Carmelo Anthony’nin kariyerinde bir NBA şampiyonluğu kazanmasının olası olmadığını söyledi.

Syracuse Post-Standard gazetesine konuşan Boeheim, NCAA’de geçirdiği tek sezon olan 2002-03 sezonunda takımına ulusal şampiyonluğu getiren Anthony için, “Onun bir NBA şampiyonluğu kazanması olası değil. Daha önce NBA şampiyonluğu için uzak bir ihtimali olan bir takımda bile oynamadı. Bir oyuncu olarak, tüm yapabileceğiniz takımınızı daha iyi yapmaya çalışmaktır. O, bulunduğu her takımı çok daha iyi hale getirdi. Onun gelişinden önce Denver’ın bir başarısı yoktu ama Carmelo onları play-off’a taşıdı. Lakers’ı veya Spurs’ü yenemeyeceklerdi. O yıllarda, şampiyonlukların çoğunu bu iki takım kazandı.” diyen Boeheim, New York Knicks’in geleceği hakkında ise umutsuz değildi.

1976’dan bu yana Syracuse’un koçluğunu yapan, 2006’dan beri ise ABD Erkek Milli Basketbol Takımı’nda asistan koç olarak çalışan efsane ismin ifadeleri, “New York’ta kazanmak istiyor. Genel kanının Noah ve Rose’un sağlıklı kalması durumunda Knicks’in daha iyi bir takım olacağı yönünde olduğunu biliyorum. İki yıldır ikisi de inişli çıkışlıydı. İkisi de sakattı. Eğer ikisi de saplıklı kalırsa bu büyük bir fark yaratacaktır.” şeklindeydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler