U18 Genç Milliler Litvanya’da!

U18 Genç Milli Takımı Baltık Kupası’nda mücadele etmek üzere Litvanya’ya yol alıyor!

U18 Genç Erkek Milli Takımı İtalya’da oynadığı son hazırlık turnuvasının ardından yurda dönerek çalışmalarına burada devam etmişti. Hazırlık takvimimizde bulunan bir diğer turnuva olan Baltık Kupası’na katılacak olan U18 Milli Takımı turnuvanın oynanacağı Litvanya’ya gitti.

30 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek U18 Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan millerin kafilesine U17 Dünya Şampiyonası’nda mücadele eden kadrodan dört isim de eklendi.

Turnuvada ev sahibi Litvanya’nın yanı sıra Letonya ve Estonya ile de mücadele edecek olan Millilerimiz 18 Temmuz’da yurda dönecek.

İşte Millilerimizin idari, teknik ve oyuncu kadrosu:

www.tbf.org.tr
www.tbf.org.tr

7 YORUMLAR

  1. Bu sene 3 oyuncu ABD’de okuyan gençlerimizden oluştu. Yarın bir de bakarsınız bu gençlerimizin sayısı 7-8 olmuş. Artık kulüplerimiz gibi federasyonumuzda benç de oturup ben neden oynamıyorum demeyecek, sorgulamayacak hatta sormayacak yerli oyuncu arayışında olduğuna göre, yeteri kadar amerikalı oynatma şansları da varken, neden gençleri yetiştirmeye ve geliştirmeye zaman harcasınlar ki?

    • Sana tam anlamıyla katılıyorum. Gençlerimizin kendi ülkemiz dururken Amerika ya gitmelerinden rahatsızım ama başka çareleri yok. Hem orada kendilerini geliştiriyorlar hem de eğitimlerini sürdürüyorlar. Burada maalesef ikisinden birini seçmek zorundalar. Bu konuda hala bir adım atılmış değil…

  2. 99 luların da takıma katılmasıyla turnuvanın en önde gelen şampiyon adaylarından olduk. Seçmelerini beklemiyordum ama U17 de olmadı U18 de göster kendini Onuralp. Ayrıca Berke yi almamasının sakatlığıyla bir alakası yoksa Mümin e daha çok süre verebilmek için almamış olabilir Onur Hoca…

  3. Samet Gülek milli takımın gizli silahı zaten turnuvanın en iyi kanat savunucularından. Artık hucumda da ondan bir şeyler bekliyoruz

  4. Onur hocam berke atar nerde bi cevap lütfen sakatlığı mı var ?? yoksa ahmet ve mümin ondan daha iyi oyuncular mı?? şaka gibi ülkeyiz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler