Ettore Messina: ” “Türkiye, Rio 2016 bileti alacak kalitede”

Türkiye ile İtalya arasında dün oynanan hazırlık maçı sonrası İtalya’nın başarılı koçu Ettore Messina, TBF’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçı hakkında konuşan Messina, her iki takımında zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Messina, ” İki takım için de çok yararlı bir karşılaşma oldu. Maçın her periyotunu takımlar farklı şekillerde değerlendirdi. Oyuncularımın fiziksel olarak daha iyi gelmesini sağlamaya çalışıyorum. Henüz istediğim seviyede değiller. Halen zamana ihtiyacımızın olduğu bir gerçek” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin her zaman zorlu bir rakip olduğunu düşündüğünü söyleyen Messina, ” Türkiye gerçekten de çok iyi bir takım. Mükemmel bir antrenöre ve çok da yetenekli oyunculara sahip. Açıkçası Türkiye’nin her zaman çok zorlu bir rakip olduğunu düşünmüşümdür. Umarım hem Türkiye hem de İtalya, elemelerden geçerek Rio biletini alan ekipler olacaktır. ” dedi.

Olimpiyat’larda yer almanın her zaman en büyük rüyası olduğunu dile getiren Messina, “ Elemeler her ülke için çok zorlu geçecektir. Biz de diğer ülkeler gibi bunun bilincindeyiz. Olimpiyatlarda yer alabilmek benim en büyük rüyam olmuştur. Bu nedenle oynayacağımız eleme karşılaşmalarına büyük önem veriyorum. Umarım evimizde oynayacağımız maçlardan istediğimiz sonuçları alıp, Rio’ya giden ekip olacağız. ” dedi.


Kaynak: TBF 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler