29/10/2013 İddaa Programı

705 Bilbao Basket – Charleroi Spirou

Eurocup’ın güçlü takımlarından Bilbao Basket, Belçika ligi finalisti Charleroi’yı 3. Hafta maçında ağırlıyor. Bilbao kupada oynadığı iki maçta 92 sayı ortalaması ile oynadı. Grubun en zayıf halkası Charleroi Spirou ise maçlarında yüksek tempo ve bol skor görülüyor. Raul Lopez, Hervelle, Mumbru, Grimau gibi yıldızlara sahip Bilbao Basket, salonu dolduracak taraftarının da desteğiyle Belçika takımını rahat geçecek ve skor olarak 3 haneli rakamları zorlayacaktır. Ben bu maçta 155.5 sayı bareminin rahat aşılacağını bekliyorum. Tercihim üst.

 

705 Bilbao Basket – Charleroi Spirou 155.5 Üst

 

706 Paris Levallois – Ulm (2.5h)

Grupta oynadığı 2 maçı da kaybeden Paris Levallois, Alman ekibi Ulm’u konuk ediyor. Paris Levallois tipik bir Fransız takımı görüntüsü veriyor. Bugün grupta bir nevi ”Tamam mı – Devam mı?” maçına çıkacaklar. Konuk Ulm ise geçen senelere göre daha zayıf bir ekip görüntüsü veriyor. Şu ana kadar grupta evinde Asvel’i yenerken; deplasmanda Valencia’ya direnemediler. Hafta sonunda Trier’e evinde mağlup olan Ratiopharm Ulm şu anda formsuz bir görüntü çiziyor. Gruptan çıkmak adına bu maçı muhakkak kazanması gereken, Paris ilk yarıdan işi sıkı tutacaktır. IY1 ve IY1/MS1 seçenekleri denenmeye uygun.

 

706 Paris Levallois – Ulm iy1/ms1 (-.1.5 , -2.5h) 

 

711 Miami Heat-Chicago Bulls(5.5)  – NBA heyecanı bu gece dev bir maçla başlıyor. Üst üste şampiyonluklarıyla tüm eleştirilere cevap veren Lebron James ve arkadaşları, son yıllarda doğu konferansında kendilerine en çok sorun çıkaran takım olan Chicago Bulls’u evinde ağırlayacak. Son yıllarda Miami’nin başarısında en büyük faktörün Lebron James’in basketbolundaki olgunlaşma olduğunu düşünenlerdenim. Öyle ki Miami artık ilk zamanlardaki gibi normal sezon maçlarında kendini parçalamak yerine veteran bir takım gibi temposunu doğru zamanda arttırmayı biliyor. Rose’un dönüşü ile bir hayli gaza gelen Chicago’da ise durum tam tersi. Bu gece oynanacak müsabakada bu mücadeleyi daha çok isteyen tarafın konuk ekip Bulls olacağını düşünüyorum. 5.5 Handikap ilk gün için güzel bir fırsat.

 

711 Miami Heat – Chicago Bulls (5.5h) ms2

 

710 Indiana Pacers-Orlando Magic (6.5/13.5h) – Aslında bahis için ideal bir karşılaşma değil, NBA’de izlemesi en keyifli takımlardan biri olan ve işin emek kısmında her maç üzerine ekleyen Indiana Pacers, bu sezon kendisinden fazla bir şey beklenmeyen Orlando Magic’i ağırlayacak. Ben Orlando’nun elindeki değerli parçaları beğenen ve bu sezon fazla maç kazanamasa da yüksek farklar yemeyeceğine inananlardanım. Ev sahibinin NBA’e flaş bir başlangıç yapmayı çok isteyeceğinden emin olsam da, deplasman takımı desteklemeyi daha mantıklı buluyorum.

710 Indiana Pacers  –  Orlando Magic (6.5h) iy2

 

712 Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers  – Los Angeles’da işler değişti. Doc Rivers ile birlikte Jared Dudley, Nick Collison, Byron Mullens, JJ Redick gibi çok değerli görev adamlarını kadrosuna ekleyen Clippers batının en büyük şampiyonluk adaylarından biri konumunda. Yaşlı, yorgun ve sakatlıklarla uğraşan Lakers savunmasının Clippers’a fazla dayanabileceğini düşünmüyorum. 8.5 handikap mı üst mü derseniz, tercihim üstten yana.

712 Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers 197.5 Üst

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler