2025 NBA All Star’a ev sahipliği yapacak şehir açıklandı

NBA, 2025’te düzenlenecek All-Star organizasyonuna Golden State Warriors’ın sahası Chase Center’ın ev sahipliği yapacağını duyurdu.

NBA tarihinin 74. All-Star organizasyonuna ev sahipliği yapacak şehir belli oldu. NBA, yaptığı açıklamada 2025’in ev sahipliği için Golden State Warriors’ın maçlarını oynadığı Chase Center’ın seçildiğini açıkladı.

NBA Başkanı Adam Silver yaptığı açıklamada San Francisco bölgesinin güçlü bir basketbol kültürüne ve geçmişine sahip olduğunu dile getirirken All-Star organizasyonundaki bu birliktelik için GSW yöneticilerine şükranlarını sundu.

San Francisco Bay Area, 25 yılın ardından bir NBA All-Star organizasyonuna ilk kez ev sahipliği yapmış olacak. 2000 yılında son kez bu bölgede düzenlenen etkinlikte All-Star maçının MVP’si Shaquille O’Neal olmuş, smaç yarışmasını ise tarihi bir performansla Vince Carter kazanmıştı.

2025 NBA All-Star, 14 Şubat 2025 Cuma günü start alacak. İki gün sürecek organizasyon, her zaman olduğu gibi pazar günü oynanacak All-Star maçıyla birlikte sona erecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler