2022-23 EuroLeague sezonu fikstürü açıklandı

Turkish Airlines EuroLeague’de gelecek sezonun maç programı belli oldu.

2022-23 Turkish Airlines EuroLeague sezonunun maç takvimi açıklandı. Son şampiyon Anadolu Efes, açılış haftasında Kızılyıldız ile karşı karşıya gelirken, kapanışı AS Monaco ile yapacak. Fenerbahçe Beko ise sezonun ilk haftasında Bayern Münih deplasmanında konuk olurken, ligin son haftasında Kızılyıldız ile kozlarını paylaşacak.

Temsilcilerimiz 28 Ekim ve 6 Nisan’da karşı karşıya gelecek. 28 Ekim’de Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. 6 Nisan’daki Türk derbisine ise Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ev sahipliği yapacak.

Basketbolseverler, ligin henüz ilk haftasında büyük bir maçı deneyimleme şansına sahip olacak. 7 Ekim Cuma günü, 2021-22 sezonunda Final Four’da yer almayı başaran Barcelona ve Olympiakos karşı karşıya gelecek.

Ligin ikinci haftasında El Clasico, seyircilerle buluşacak. Barcelona ve Real Madrid, Pau Blaugrana’da kozlarını paylaşacak. Yedinci hafta ise son finalistler Real Madrid ve Anadolu Efes’in mücadelesine sahne olacak.

Bu sezon EuroLeague çatısı altında Türk derbisi, El Clasico ve Yunan derbisi dışında da önemli derbiler gerçekleşecek. Olimpia Milano ve Virtus Bologna’nın yanı sıra Kızılyıldız ve Partizan’ın rekabetleri de organizasyona renk katacak.

Organizasyonun maç programına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler