2000 jenerasyonu ”erken” en iyi on Türk oyuncu | TB ÖZEL

1999 jenerasyonunun Türkiye’deki en iyi 17 oyuncusunu çeşitli veriler ve değerlendirme ölçütleri ışığında derlediğimiz çalışmanın ardından 2000 jenerasyonundaki ”erken” en iyi oyuncuları – herhangi bir sıralamaya tabii tutmadan – oluşturduğumuz çalışmamızla karşınızdayız.

TrendBasket organizasyonunun alt kuruluşu TB Altyapı için emek harcayan insanlar tarafından meydana getirilen ve tekrar altını çizerek belirtmek gerekirse herhangi bir sıralamanın söz konusu olmadığı bu listede yer alan oyuncular aynı zamanda 30 Ocak – 6 Şubat tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda da Türkiye formasıyla mücadele edecek.

Yakın dönemde isimlerini daha sık duymaya başlayacağınız bu on oyuncunun ilerleyen günlerde de profil çalışmalarını sitemizde bulabileceksiniz, keyifli okumalar dileriz efendim!

Not |

*İçerikte yer alan oyuncuların listelenmesinde alfabetik sıra esas alınmıştır.

*Bu jenerasyondaki oyuncuların tamamının uluslararası ölçütte yeterli istatistiksel veri değeri bulunmadığı için herhangi bir sayısal ve/veya istatistiksel ifadeye görsellerde yer verilmemiştir.

*Çalışmada kullanılan tüm görseller Anıl Arpat (@anilarpat) tarafından hazırlanmış olup, Anıl Arpat ve TrendBasket kuruluşu dışındaki üçüncü şahıslar tarafından kullanılması kesinlikle yasaktır.

Geri1 of 11

2000 jenerasyonu ‘erken’ en iyi on Türk oyuncu | TB ÖZEL

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler