Bayern Münih’te yaprak dökümü; üç oyuncu ile yollar ayrıldı!

Brose Bamberg, Almanya Ligi’ni üç yıldır domine ediyor. Bu durumdan rahatsız olan Bayern Münih, kadroda revizyona gidiyor. Bayern, üç oyuncusuyla yollarını ayırdığını açıkladı.

Alman devi Bayern Münih, Bryce Taylor, Nick Johnson ve Dru Joyce’un takımdan ayrılacağını açıkladı. En son 2014 yılında şampiyon olan Bayern, 2018 yılında gülen taraf olmak istiyor. Bayern Münih, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla oyuncularına teşekkür etti.

Kulübün ardından bir teşekkür de Kaptan Bryce Taylor’dan geldi. Dört yıllık macerasının ardından taraftara Instagram üzerinden teşekkür eden Taylor’ın veda yazısı şu şekilde:

”Bir devrin sonu geldi. Dört yıllık muhteşem kariyerimde bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Bütün anılarımız için teşekkür ederim! Bayern Münih formasını giymek ve “kırmızı” temsilcisi olmak, benim için onur ve gururdu. Takım arkadaşlarıma, taraftarımıza, koçlara ve tüm kulüp çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Pesic, Mutapcic ve Uli’ye basketbolumu geliştirmeme yardımcı oldukları için teşekkür ederim. Kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlar oldu, tüm duyguları birlikte paylaştık. Hepinizi kalbimde tutmaya devam edeceğim.  -Kaptanınız Bryce Taylor”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler