1998 doğumlu Michalis Lountzis, draftlardaki potansiyeli görmek istiyor!

Y5Hg_TJkbUecBaK0hPcIxANCAA’de artık yılın sonuna doğru geliyoruz. 3 Nisan’da oynanacak olan final karşılaşması ile birlikte sezonun en büyüğü belli olacak. Daha sonrasında da NBA Draft 2017 heyecanı yaşayacağız. Çok önemli yeteneklerin yer alacağı bu sezonki seçimlerde çok farklı sonuçlarla karşılaşabiliriz. Nitekim de oyuncular şimdiden draftlara katılıp katılmayacaklarını düşünmeye başladılar.

Mock Draft listelerinde en üst basamakta yer alan Avrupalı oyuncu Fransız Frank Ntilikina. Strasbourg forması giyen Ntilikina, DraftExpress’e göre 10. sıradan seçilecek. Daha sonrasında ise Isaiah Hartenstein geliyor. Listelerde yer almayan Yunan guard Michalis Lountzis ise David Pick’in haberine  göre bu sezon draftlara katılacak. 1.95 boyundaki oyun kurucu, Panathinaikos forması giyiyor ve 1998 jenerasyonun en önemli isimlerinden biri. Alınan duyumlara göre ise genç oyun kurucu bu kararı, draftlardaki potansiyeli görebilmek adına aldı. İlerleyen günlerde de Lountzis’in draftlarda olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

2015 Gençler Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan Yunanistan takımında yer alan Michalis Lountzis, o turnuvayı 5.0 sayı-3.7 ribaund-2.7 asist ortalamaları ile tamamlamıştı. Yunanistan’ın katılamadığı 2016 U18 Avrupa Şampiyonası’nda ise genç oyun kurucu forma giyemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlgili Haberler