LDLC ASVEL’in başantrenörü Zvezdan Mitrovic’in hastalığı nedeniyle takımın başında bulunan T.J. Parker, Turkish Airlines EuroLeague’in 20. haftasında 101-74 kaybettikleri Anadolu Efes maçını basın toplantısında değerlendirdi.
Anadolu Efes, LDLC ASVEL’i rahat geçti ve galibiyet serisini beş maça yükseltti #GameON – https://t.co/LHgoQnxnYv
— TrendBasket (@TrendBasket) January 17, 2020
“Hayal kırıklığı oldu maçın başlangıcı. Biz de sorunlar yaşadık maç başında. Efes harika bir takım. İkinci yarı bizden daha iyiydiler. Bu maçta daha iyi mücadele eden taraflar onlardı.”
“Fransa Ligi ve EuroLeague’de mücadele ediyoruz. Özellikle iç saha maçlarında kalabalık önünde daha olumlu hissediyoruz. Genç ve yaşlı oyuncular takımımızda. Bu yıl içerisinde de olumlu ilerlediğimizi düşünüyorum.” (LDLC ASVEL’in sezon performansı hakkında)
“Bana göre bu hafta Avrupa’nın en iyi iki takımına karşı oynadık. Bizim için iyi bir ders oldu. Olumlu yansıyacağını düşünüyorum.” (Bu hafta Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’e karşı gösterilen performans hakkında)